Оскаржено Оскарження майстерня

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Експрес

Люблящий Гравець
Реєстрування
19 Жов 2025
Дописи
24
Реакції
9
Бали
6
1. Нікнейм Telegram акаунту на момент отримання блокування і посилання на нього у форматі @нікнейм:mad:Andrew_bam_123 2. Суть звернення: Вибачте За Ті Слова які я Сказав дуже я ніколи тепер не буду Більше Робити Такого Просто Вони Нічим Не Могли Помогти і я думав шо вони брешуть Розблокуйте Будь Ласка 3. Докази (скріншоти/відео):Покарання 4. Дата видачі блокування: Не Помню Давно

Соломія Крушельницька

Керівник технічної підтримки
Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
307
Реакції
167
Бали
103
Вітаю.

Зв'яжіться зі мною в Telegram: @solya1001 і надайте посилання на цю скаргу.

Надаю вам 24 години.

Соломія Крушельницька

Керівник технічної підтримки
Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
307
Реакції
167
Бали
103
Вітаю, шановний гравець, після уважного ознайомлення з доказами Вашого порушення можу повідомити наступне:

Цього разу Ваш обліковий запис буде розблоковано, оскільки з моменту порушення минуло достатньо багато часу.
Будь ласка, слідкуйте за тим, що Ви пишете. Не плутайте ігровий процес із технічною підтримкою, адже технічна підтримка займається виключно технічними проблемами. Якщо Ви не згодні з діями адміністратора, для цього існує форум та правила поведінки на ньому, де Ви маєте поводитися адекватно та дотримуватися встановлених норм.

Пам’ятайте, що подібні висловлювання є неприпустимими в нашій спільноті. Будь ласка, дотримуйтесь правил проекту.

Оскаржено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі