Схвалено Оскарження муту |02

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Григорій Голосіївський

Легенда | Західна Україна
Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
125
Реакції
118
Бали
48
Сервер у діскорді: 02 сервер

2. Нікнейм теха: Без поняття.

3. Особистий нікнейм (Discord): Tarhyn4ik

4. Суть скарги: Видали мут на день. Хотів би ознайомитись з доказами, хто такий розумній і за що саме отримав мут бо порушень з свого боку не було. Тим паче 14 пункт, це - вихваляння у будь-якій формі нацизму або фашизму. (Також це відноситься до банерів, аватарок, статусів). Може комусь з модерації лабрадор в рожевій Балаклаві нагадав австрійського художника ? Чи десь було помічено в каналах спілкування будь яка згадка чи вихваляння нацизму або фашизму ? Якщо так - дуже

б цікаво було би ознайомитись з доказами.

UPD: Халіфан Хелл дав в дс відписку типу "порушив Р14" видав модератор попередження. Тепер ще більше хочу ознайомитись з доказами де я порушив пункт Р14 та дізнатись шо то за таким модератор який дав попередження. Навіть в офіційних правилах проекту прописано , що гравець має право ознайомитись з доказами свого порушення. Чекаю відповіді та доказів мого порушення пункту Р14 або вибачення та покарання модератора :sneaky:

5. Доказ: (скриншот/відео):

IMG_8191.jpg

IMG_8195.jpg

6. Дата походження: 07:44 31.12.2023

Останнє редагування:

Діана Романова

02 | Західна Україна
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
150
Реакції
48
Бали
33
Шановний гравець, Вам було видано попередження модератором, оскільки це попередження стало 3/3 - вас було автоматично замучено ботом
Приносимо вибачення за невірно видане покарання

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі