Розглянуто Оскарження на Слідкуючего Неоф Організації Який не хуя не Знає Правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Жов 2023
Дописи
30
Реакції
28
Бали
21

Нікнейм адміністратора: - Андрей Берлінов
Особистий нікнейм: - Кевін Абраменко
-
Суть скарги: - Там Чітко Чутно Що Мою матерь Назвали Ш А Б О Л Д О Ю і не тікі мою а також мого друга а ваш адмін сидить на Сраці Рівно і не чого не Робить ?: РІл Тпо Давай я Зайду в Гру і Скажу що Вашу Мактіь ебав Як ви Поступите Відмовете За ьякоїсь Фігні Ріл ? я подаю Скаргу На Очикування Що Це гравець Отримае Покарання Бан 30 Діб Не меньше А ви Відмовляєте Головой Своєю Подумайте Як це виглядяє це Чистий Блат Я Потребую Щоб Слідкуючего не оф Організацій Покарали за не вірне рішення та Щоб його Зняли з посади за такий Блат чистої Фоди Як сказати К Гадалке не Ходи там і так все Видно В мене Таке питання Який Адмін Ставив Його на посаду Яку він Займає Ви Диветесь Зовсім Кого Ставекте? я не розумію Тіпо Поставь Малолетку років 5 Він Буде Розумнійше думати чим Цей Адмін який не ********************* не Розуміє в правилах

-
Перегляньте Уважно Відео
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): - Клац
Дата походження: - 25.09.2025​

👑Адам Хомс👑

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Гру 2023
Дописи
83
Реакції
63
Бали
23
тут посилання на Скаргу
Шановна адміністрація!
Я повністю підтримую Кевіна у його зверненні. Видно, що даний адміністратор не знає правил UG та проявляє непрофесійність у своїх діях.
Вважаю, що за такі порушення йому слід оголосити догану або ж зняти з посади за незнання правил. Якщо ж скарга підтверджена (а вона дійсно вірна), то було б справедливо, щоб Кевіну зверху надали певну компенсацію за незручності та шкоду, завдану через некомпетентність адміністратора.
Також хочу зазначити, що Кевін дійсно висловився емоційно й подекуди різко, але це зрозуміло — постійні випадки «блату» на 03 сервері вже дуже набридли. Ситуація виглядає особливо неприємною, коли адміністратор, який сам не знає правил, закриває скарги та пише відверто безпідставні відповіді. Це не лише підриває довіру до адміністрації, але й створює погану репутацію серед гравців.
На мою думку, користувач Андрій Берлінов не відповідає займаній посаді адміністратора, і це варто врахувати при прийнятті рішення.
Сподіваюся на ваше розуміння та справедливий розгляд.

Останнє редагування:

👑Адам Хомс👑

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Гру 2023
Дописи
83
Реакції
63
Бали
23
Якщо за його словами можна ображати родичів, то я теж можу всіх ображати. Правила написані для гравців чи вони не діють для адміністрації? Якщо так — тоді й ми будемо ображати всіх; давайте ображати адміністрацію. А яке за це буде покарання? Це ж сам адміністратор сказав. Якщо так — добре, ми можемо так робити. Але у Берлінова правила одні для всіх і їх треба дотримуватись. Ти на фракції? Все добре — ти чув, що вони говорили?

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,420
Реакції
994
Бали
253
Вітаю!
Вашу скаргу було відмовлено, по причині образливого або нешанобливого змісту.
Ви можете переподати скаргу але без образливих слів як ви написали у попередній.

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА!

👑Адам Хомс👑

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Гру 2023
Дописи
83
Реакції
63
Бали
23
Вітаю!
Вашу скаргу було відмовлено, по причині образливого або нешанобливого змісту.
Ви можете переподати скаргу але без образливих слів як ви написали у попередній.

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА!
Прощайся зі своєю посадою модератора.
За те, що ти відповів у цій скарзі, для тебе це кінець — ти вже знятий.

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Ваша скарга не була розглянута із за причини
  • Неадекватний зміст скарги (музика, текст, неадекватна назва доказів тощо)
    Переподайте скаргу, не ображаючи гравця, і вона буде розглянута

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі