Відмовлено Оскарження на адміністрацію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арсен Джан

Новий гравець
Реєстрування
15 Жов 2025
Дописи
12
Реакції
2
Бали
6
1. Ваш нікнейм:Артем Ахметов
2. Нікнейм адміністратора: Валерія Гросман
3. Суть скарги:Адміністратор Валерія відмовляється розглядати скаргу і відмовляється карати порушника за ДМ.
Я почав записувати саме з того моменту, коли по мені почали стріляти, ніколи я не писав скаргу за подібне порушення з відеодоказами того, що було до того, як по мені почали стріляти. Валерія щось переплутала. Ви можете подивитися мої попередні скарги, там всі відеодокази починаються з моменту, коли по мені почали стріляти, і порушника завжди карали, зараз не розумію, чому скаргу не приймають. Якщо у протилежної сторони є докази якихось провокацій проти мене, дайте їй обмежений час, щоб вона їх надала. Ситуація з мого боку виглядає наступним чином: людина в мене врізалася, вийшла і почала по мені стріляти. Була подібна скарга на Даніеля Ахметова, що людина в нього врізалася, Даніель Ахметов через це його вбив, і Даніель Ахметов через це сидів 02:00, при цьому не надали відеодоказів ситуації до. Чому зараз нам відмовляють у покаранні порушника?
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

Вкладення

• Снимок экрана 2025-12-06 145407.png
    Снимок экрана 2025-12-06 145407.png
    188 Кб · Перегляди: 36

Рінат Ахмєтов

Енергійний!
Реєстрування
23 Тра 2024
Дописи
223
Реакції
100
Бали
88
Вітаю, шановний гравець!

На наданому відео неможливо побачити повну ситуацію.
Тому Адміністратор не може видати покарання не бачивши повної ситуації
Якщо у вас є відеодоказ із повним перебігом подій, будь ласка, подайте скаргу повторно.

Бажаю приємної гри на UKRAINE GTA!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі