Відмовлено Оскарження на бан // для ГА, ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мага Флуррі

𝐮𝐧𝐤𝐧𝐨𝐰𝐧
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
261
Реакції
312
Бали
123
Нікнейм адміністратора: Олег Романович
Особистий нікнейм: Мага Флуррі
Суть скарги:
Вітаю шановне керівництво 04 серверу.

18 Квітня, приблизно о 9:00 мене було заблокованно за "Організація бунтів та погрози" хотів би наголосити "БУНТІВ", мені дуже інтересно з якої сторони там були "БУНТИ", якщо я надіслав з свого твінк-акаунта тільки ОДНУ скаргу щоб зняли Олю Харбора а саме на той момент: Генерал СБУ міста Київа, на сьогоднішній день вона Ігр.Помічник 04 серверу. Отже, питання: Чому мене забанили у грі, якщо скарга була подана на форумі, хочу зазначити що після тої скарги я не продовжував флудити на форумі, тим самим не наносив шкоду форуму, у цієї скарги не було мети. Після подання скарги, через 1 годину я побачив що її видал, після чого я вирішив продовжити все РП шляхом, а саме, подати петицію на зняття Олі Харбор на той момент: Генерал СБУ міста Київа. Після одної години з часу подання цієї пітеції, вона була видалена адміністратором: Максим петрушка. Після видаленя всіх моїх скарг, я написав ще 1 скаргу з запитаннями до ГА,Керівника, де мені відповіль що я був заблокований за організацію бунтів та образи. Де ви побачили що я обганізовував бунти, всі скарги які були подані після моєї були добровільними ( Ви самі можете поцікавитись у цих людей, чи всі їхні скарги були добровільними ).

Також питання на рахунок погроз, де ви побачили правило що мені не можна виражати свою думку про чоловіка у ЛС? Таке правила діє тільки для Адміністрації, а на той момет вона не була діючим адміністратором. Правило: 10.8 Заборонено ображати/погрожувати/розповсюджувати особисті дані про адміністрацію поза грою в соц. мережах, особистих повідомленях, тощо (під це правило підпадає все що стосуєтся гри чи дій адміністратора).
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): "
тик"
Дата походження: 22.04.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю

Дії, які ви робили 18 квітня , а саме створювали петиції про зняття на той момент лідера державної організації , публікування скарг, мета яких була - зняття лідера (скарга не була конструктивною. В ній не було доказів порушення з боку лідера , а були лише провокативні повідомлення) - вважається бунтом, та за це передбачено покарання. Також додатково ви погрожували та жорстоко ображали лідера державної організації в особистих повідомленнях телеграму , тому мною було прийнято рішення заблокувати ваш ігровий акаунт на 31 день.

Оскарженню не підлягає

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі