Відмовлено Оскарження на бан та вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andrii Gorbenko

Шановний гравець
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
49
Реакції
36
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Тім Олександрович
  2. Особистий нікнейм: Андрій Горбенко
  3. Суть скарги: Хочу попросити Вибачення у Олександри Павлюк за непродумані висловлювання в її сторону та обяснити чому саме так сталось ! З персоною Олександра Павлюк у нас був конфлікт десь місяць назад вона тоді виводила на нецензурні висловлювання і це зачипило мене та мою Дружину ! Я обіцяю що більш такого не повториться і я присягаюсь більше такого не обити . Прошу побачити це оскарження тому що пишу від душі ,а не копіюючи це з других форумів!) Я все зрозумів і прошу розбанити мене ! Ще раз прошу вибачення !!!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    photo_2025-06-30_16-12-30.jpg
    photo_2025-06-30_15-52-38.jpg
  5. Дата походження: 30.06.2025

Останнє редагування модератором:

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
323
Бали
68
Якби вибачення було щире, не обманював би в ньому. Місяць тому виводили мене ви (ти та твоя Дружина) з цитатою "лідера спитаєш чого таке відношення" та приплітали інші клани, відношення до яких я не мала взагалі, свідком цьому була навіть адміністрація. Якщо ж я тебе тоді "провокувала, чи виводила" чого ж не поскаржився?)

Andrii Gorbenko

Шановний гравець
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
49
Реакції
36
Бали
21
Таке було тут я вже принижуватись не буду ! Я прошу вибачення та обяцяю що ніяких більш сутечок та конфліктів не буде !
Дякую за порозуміння .

Реєстрування
29 Чер 2024
Дописи
5
Реакції
6
Бали
8
Якби вибачення було щире, не обманював би в ньому. Місяць тому виводили мене ви (ти та твоя Дружина) з цитатою "лідера спитаєш чого таке відношення" та приплітали інші клани, відношення до яких я не мала взагалі, свідком цьому була навіть адміністрація. Якщо ж я тебе тоді "провокувала, чи виводила" чого ж не поскаржився?)
Тобто коли ви почали нас з Фантомсами тулити, то ми також почали відповідати ( тулити вас), а провокацію почали ви, потім в ДКВС почали на лідера нашого гнати та оскати її і тепер ти кажеш, що ми почали провокувати вас?

Хикару Верчетті

Шановний гравець
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
60
Реакції
36
Бали
23
Тобто коли ви почали нас з Фантомсами тулити, то ми також почали відповідати ( тулити вас), а провокацію почали ви, потім в ДКВС почали на лідера нашого гнати та оскати її і тепер ти кажеш, що ми почали провокувати вас?
.
Почали тулити тоді коли ви кинули війну, бо ще коли не було війни і ви приїжджали до Єгора на город то ви мене просто так убили, і я тоді навіть Єгора не знав, а коли тебе посадили ти вже попросив Олю щоб кинула війну, а потім ще тулили і навіть війни не було. А щодо того, що ми тулили з фантом то було лише 2 раза і ми випадково зустрілися щоб приїхати до Андрія на город і так само зробити як ви.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Гравець щодо якого було порушення, категорично проти розблокування, відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі