Відмовлено Оскарження на видачу mute на адміністратора Сергія Пасічника + Безпідставна видача покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Григорій Бандаренко

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
129
Реакції
88
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Григорій Бандаренко
2. Нікнейм адміністратора:Сергій Пасічник
3. Суть скарги:
Після подання репорту до адміністрації я в голосовому чаті один раз сказав фразу «ого Паска». Фраза не містила приниження, знецінення або образливого контексту. Вона була лише реакцією на те, що адміністратор відповів у репорті.
Надалі в спілкуванні я звертався до нього без образ, не принижуючи і не пригнічуючи його "я". Проте адміністратор видав мені покарання у вигляді муту на 30 хвилин за пунктом 5.13 “Образа адміністрації”.

Слово «образа» має лінгвістичне значення – це дія/вислів з метою приниження честі чи гідності (джерело: Тлумачний словник української мови –"Тиць").
У моїй ситуації відсутній будь-який склад приниження, тому покарання є безпідставним і суб’єктивним.

Систематичне порушення правил адміністрації від Сергієм Пасічником

З боку цього адміністратора вже спостерігалося неодноразове неправомірне застосування покарань, що викликає занепокоєння гравців. Як приклад — скарга від іншого гравця:

Скарга від гравця Олександр Юрчишин (06.12.2025)
Адміністратор Сергій Пасечник втрутився в процесуальні дії, проігнорував звернення гравця — після чого видав покарання за MG за просту фразу «Адміністрація, ви тут?», хоча подібне звернення не заборонено правилами.
⛔️ Скарга була визнана обґрунтованою.
✔️ Адміністратору були застосовані санкції (відповідь від керівництва сервера).
"Скарга"
📌 Це підтверджує повторюваність суб’єктивного застосування санкцій, а не разову помилку.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):"Тиць"
5. Дата порушення:06.12.2025

Останнє редагування:

Рінат Ахмєтов

Енергійний!
Реєстрування
23 Тра 2024
Дописи
223
Реакції
100
Бали
88
Вітаю, шановний гравець
Ознайомившись з доказами Адміністратора, виношу вердикт:
Покарання видано вірно. Покарані були за неповажне ставлення до Адміністрації.
Згідно правил проєкту, адміністратор так само як і гравець нашого UKRAINE GTA заслуговує на повагу до себе. Ви своїм повідомленням викривили прізвище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі