vlados456
Поважний гравець
- Реєстрування
- 9 Сер 2024
- Дописи
- 61
- Реакції
- 111
- Бали
- 36
- Нікнейм адміністратора: Вкікторія Коваленко
- Особистий нікнейм: Тьома Фасбер
- Суть скарги: Сьогодні був зліт гаражу номер 65, зловив його я і валерій комбат. Гараж був на мені а не на ньому. Нас покликали в дс 02 для перевірки відкату на ловлю і Вікторія Коваленко сказала що валерій зловив швидше ніж я дивлячись по логах, хоча в логах пише що він зловив його у 18 секунд і я також тобто час однаковий і гараж на мені але в мене його конфіскували і передали валерію, я цього не розумію ЧОМУ В МЕНЕ ЙОГО ЗАБИРАЮТЬ ЯКЩО НАВІТЬ В ЛОГАХ ПИШЕ ЩО МИ ЗЛОВИЛИ ЙОГО ОДНАКОВО В 18 СЕКУНД І ПЛЮС ДО ЦЬОГО ГАРАЖ БУВ НА МЕНІ. До Вікторії я претензій не маю так як вона зробити нічого не може. Я маю претензії до старшої адміністрації і розробників проєкту, чому вже пройшло скільки часу після виходу гаражів а цей баг досі не зник ? Це сталось не перший раз і не тільки зі мною сьогодні злетіло ще декілька гаражів і половину з них люди зловили з тим же багом.
Я прошу повернути мені цей гараж назад так як він ще з початку був на мені і зловив його по логах я однаково з валерієм. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): гараж ще на мені але мають забрати можу надати відео як я його зловив
- Дата походження:09.05.2025
Останнє редагування: