Відмовлено Оскарження на ловлю гаража

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

vlados456

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
61
Реакції
111
Бали
36
  1. Нікнейм адміністратора: Вкікторія Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Тьома Фасбер
  3. Суть скарги: Сьогодні був зліт гаражу номер 65, зловив його я і валерій комбат. Гараж був на мені а не на ньому. Нас покликали в дс 02 для перевірки відкату на ловлю і Вікторія Коваленко сказала що валерій зловив швидше ніж я дивлячись по логах, хоча в логах пише що він зловив його у 18 секунд і я також тобто час однаковий і гараж на мені але в мене його конфіскували і передали валерію, я цього не розумію ЧОМУ В МЕНЕ ЙОГО ЗАБИРАЮТЬ ЯКЩО НАВІТЬ В ЛОГАХ ПИШЕ ЩО МИ ЗЛОВИЛИ ЙОГО ОДНАКОВО В 18 СЕКУНД І ПЛЮС ДО ЦЬОГО ГАРАЖ БУВ НА МЕНІ. До Вікторії я претензій не маю так як вона зробити нічого не може. Я маю претензії до старшої адміністрації і розробників проєкту, чому вже пройшло скільки часу після виходу гаражів а цей баг досі не зник ? Це сталось не перший раз і не тільки зі мною сьогодні злетіло ще декілька гаражів і половину з них люди зловили з тим же багом.
    Я прошу повернути мені цей гараж назад так як він ще з початку був на мені і зловив його по логах я однаково з валерієм.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): гараж ще на мені але мають забрати можу надати відео як я його зловив
  5. Дата походження:09.05.2025

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,057
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Копія скарги - не підлягає розгляду.
Стосовно правил написання можете ознайомитись тут - клік

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі