- Реєстрування
- 25 Лис 2023
- Дописи
- 17
- Реакції
- 27
- Бали
- 16
- Нікнейм адміністратора: Марія Тейлор
- Особистий нікнейм: Дімка Флуррі
- Суть скарги:
Вітаю шановне керівництво, недавно мені видали WARN за DM GZ,з цим я категорично не згоден, так як після того як я вийшов з МОЗ моєму ігровому персонажу нанесли шкоду, (Руками).Як прописано в правилах серверу пункт:
7.36 Зелена Зона - це місце де заборонена будь яка стрільба без належних на те причин в зв'язку з скупченням гравців серверу, також це місця там де з'являються гравці (виключення: проведення RP ситуацій з погодження адміністрації, пограбування інкасаторів, захист території від незаконного проникнення на неї (державні організації) тощо). Якщо ж по вам все таки відкрили вогонь чи навмисно наносять шкоду ігровому персонажу ви вправі відкрити вогонь у відповідь.
Судячи з цього правила я мав право відкрити вогонь у відповідь, тому що в даному правилі не написано як я саме повинен захищатись, а прописано конкретно, що я маю право відкрити вогонь.З цього приводу було задано питання ГА 04, тобто
Олегу Романовичу, який скинув правило:
7.22 Заборонено DeathMatch in GreenZone (DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.
Яке протидіє пункту 7.36. Прохання зняти WARN, та переробити систему правил або виправити помилку.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Сюда!!!
- Дата походження: 10.03.24