Розглянуто Оскарження на оскарження від Марії Тейлор // для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Лис 2023
Дописи
17
Реакції
27
Бали
16
  1. Нікнейм адміністратора: Марія Тейлор
  2. Особистий нікнейм: Дімка Флуррі
  3. Суть скарги:
    Вітаю шановне керівництво, недавно мені видали WARN за DM GZ,з цим я категорично не згоден, так як після того як я вийшов з МОЗ моєму ігровому персонажу нанесли шкоду, (Руками).Як прописано в правилах серверу пункт:

7.36 Зелена Зона - це місце де заборонена будь яка стрільба без належних на те причин в зв'язку з скупченням гравців серверу, також це місця там де з'являються гравці (виключення: проведення RP ситуацій з погодження адміністрації, пограбування інкасаторів, захист території від незаконного проникнення на неї (державні організації) тощо). Якщо ж по вам все таки відкрили вогонь чи навмисно наносять шкоду ігровому персонажу ви вправі відкрити вогонь у відповідь.

Судячи з цього правила я мав право відкрити вогонь у відповідь, тому що в даному правилі не написано як я саме повинен захищатись, а прописано конкретно, що я маю право відкрити вогонь.З цього приводу було задано питання ГА 04, тобто
    Олегу Романовичу, який скинув правило:

7.22 Заборонено DeathMatch in GreenZone (DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.

Яке протидіє пункту 7.36. Прохання зняти WARN, та переробити систему правил або виправити помилку.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Сюда!!!
  5. Дата походження: 10.03.24

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю шановний гравець. На мою думку покарання видано вірно, але ситуація дійсно дуже спорна , та трактувати одне і те саме правило можна по різному. На цей раз зніму вам warn , проте на наступний раз оскарження не буде, тому не робіть такі дії , навіть якщо якийсь новачок вас б'є кулаками в зеленій зоні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі