Оскаржено Оскарження на розблокування на 06 сервері ДС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Флоренс

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
134
Реакції
46
Бали
33
Вік
14
1. Сервер у діскорді:06
2. Нікнейм теха:Невідомо
3. Особистий нікнейм (Discord):kanivec7774683
4. Суть скарги: Все нижче
5. Доказ: (скриншот/відео): Нижче
6. Дата походження: 16.10.2024

Тема: Оскарження бану

Шановна адміністраціє,

Я, [Артур Канівець], заступник лідера СБУ, звертаюся до вас з проханням переглянути моє рішення про бан у Discord. Хочу навести кілька важливих аргументів щодо цього питання:

Роль і обов'язки: Як заступник лідера СБУ, я виконую важливі функції, які потребують мого постійного доступу до каналу. Моя роль передбачає активну взаємодію з іншими членами команди, і доступ до каналу є критично важливим для успішного виконання моїх обов'язків.

Безпека інформації: Обмеження мого доступу може негативно вплинути на безпеку інформації та якість прийняття рішень у команді. Я переконаний, що моя присутність допоможе уникнути потенційних проблем і підтримати належний рівень комунікації.

Неправомірність бану: Я вважаю, що бан був накладений без об'єктивних причин або належного розслідування. Мені не було надано можливості пояснити свою позицію або обговорити ситуацію, що призвела до бану.

Відсутність попереджень: Я не отримував жодних попереджень або вказівок щодо моєї поведінки, яка могла б стати підставою для накладення покарання. Вважаю, що це свідчить про непропорційність рішення.

Готовність до співпраці: Я відкритий до діалогу з адміністрацією і готовий обговорити причини, що призвели до бану. Я усвідомлюю важливість дотримання правил і готовий взяти на себе відповідальність за свою поведінку в майбутньому.

Вплив на команду: Моя відсутність у каналі негативно вплине на роботу команди. Я вважаю, що моя участь у спілкуванні є важливою для координації зусиль і підтримки командного духу.

Технічні або інформаційні проблеми: Якщо бан стався через технічні помилки або непорозуміння, я прошу вас врахувати це при розгляді моєї справи.

Сподіваюся на ваше розуміння і підтримку в даній ситуації. Дякую за увагу до мого прохання, і сподіваюся на швидкий перегляд мого доступу до каналу./

Вкладення

• Снимок экрана (1498).png
    Снимок экрана (1498).png
    444.6 Кб · Перегляди: 41
  • Снимок экрана (1507).png
    Снимок экрана (1507).png
    215.3 Кб · Перегляди: 42
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі