Відмовлено Оскарження на 02

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Лют 2026
Дописи
16
Реакції
9
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Денчик Армагедон
2. Нікнейм адміністратора: Влад Чижевський
3. Суть скарги: Я хочу щиро вибачитися перед адміністрацією та гравцями проєкту Ukraine GTA. У той момент я був на емоціях через те, що отримав варн, і через це почав поводитися неправильно. Я підвищив голос та почав оскаржувати покарання в емоційній формі. Тоді я викликав адміністратора, тому що хотів зрозуміти, за що саме отримав варн. На жаль, у той момент мені не пояснили детально причину покарання, і через це я ще більше рознервувався.

Через емоції я почав просити, щоб варн зняли, але адміністратор просто відповів: «До побачення, гарної гри». Після цього я зрозумів, що моя поведінка була неправильною. Я не мав права так реагувати та підвищувати голос, навіть якщо був незгоден із покаранням.

Я щиро визнаю свою помилку та прошу вибачення перед адміністрацією проєкту Ukraine GTA. Цей проєкт мені дуже подобається, і я дійсно поважаю правила серверу. У майбутньому я обіцяю поводитися спокійніше та вирішувати подібні ситуації без емоцій.

Для мене ця гра дуже важлива. Я навіть планував розвиватися на сервері та хотів спробувати виправити все.

Я дуже прошу адміністрацію розглянути моє оскарження та дати мені ще один шанс. Я зробив висновки зі своєї помилки і більше не буду порушувати правила

"Якщо хочете сказати щоб я відбував своє покарання, ви хочете щоб я чекав 6к днів??"

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тиць
5. Дата поруше
ння: 21.02.2026

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,914
Реакції
1,792
Бали
253
Переношу скаргу у відповідний розділ

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
554
Бали
153
Вітаю , відповідь була надана у попередніх скаргах

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі