Відмовлено Оскарження недовіри | Для КТП\ЗКТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Григорій Ізмайлов👑

Голова Служби безпеки України| Північна Україна💜
Активний гравець
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
739
Реакції
1,055
Бали
113
1. Discord сервер(-и):04
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):-
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: timofeiko
4. Суть звернення: Вітаю, шановні КТП\ЗКТП, пишу знову повторне оскарження через пройшовший ще час. Як мені порекомендував ЗКТП в данній скарзі. За півтора місяці я знову ж не отримував покарання у діскорді та у самій грі, також займав посаду заступника лідера та наразі зайняв посаду лідера СБУ. За два тижні на лідерці мною було вкладено такий внесок до проекту: розвинення СБУ до 100+ осіб, проведення першого успішного рейду на проекті за довгий час, виведення СБУ в топ-1 фракцію 04 серверу та зробити найактивніше СБУ на всьому проекті
5. Докази (скріншоти/відео): Кількість людей в організації, успішний рейд на картель

6. Дата: 12.03.2026

Соломія Крушельницька

Керівник технічної підтримки
Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
307
Реакції
167
Бали
103
Вітаю.

Я уважно розглянула звернення та ознайомилась із ситуацією. Я бачу вашу активність на проєкті та те, що ви продовжуєте проявляти себе у грі, зокрема на лідерській посаді.
Зі свого боку/адміністрації, ми не маємо заперечень щодо того, щоб ви й надалі займали лідерські посади та розвивали свою організацію.

Проте наразі ми не готові працювати з вами на посадах модератора, адміністратора або технічного оператора. На даний момент рішення щодо недовіри залишається без змін.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі