Відмовлено Оскарження недовіри//

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Вер 2024
Дописи
13
Реакції
10
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:Слідкуюча адміністрація СБУ підозра саме на Олександра Пулю
  2. Особистий нікнейм:Олександр Меджик
  3. Суть скарги:Подав я на Полковника СБУ після чого я отримую відповідь відмовлено по причині недовіра.Чому саме Пуля, так як приблизно рік назад він вже не допускав мене на лідерські посади коли був на посаді ГС Держ.Я перебував на посаді Полковника НПУ пару тижнів назад ніяких покарань в мене не було та з роботою я справлявся ідеально(Мої звіти серед заступників набирали вищу кількість балів).Я хочу щоб ви пані ГА поцікавились у слідкуючих СБУ чому саме недовіра до мене.Але допустили кандидата на посаду Підполковника Ілюха Ковальчук на якого летять скарги за ДМ недавно був під слідством через те що перебуваючи на посаді Майора НПУ він не знав Закону про Нац.Поліцію та порушував неодноразово субординацію.Ще раз кажу хочу щоб ви дізнались у Слідкуючих по якій причині недовіра.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць
  5. Дата походження:02.03.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
799
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

У вас присутня недовіра через розпал конфліктів між державними організаціями будучи на той момент на посаді Заступника НПУ. Тому, наразі вам буде відмовлено в оскарженні. Стосовно тривалості недовіри можете дізнатись у ГС Держ.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі