Розглянуто Оскарження недовіри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Анатолій Некличковий

03 Східна Україна
Реєстрування
21 Сер 2025
Дописи
43
Реакції
34
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Анатолій Некличковий
2. Нікнейм адміністратора:ГС ЗГС Держ
3. Суть скарги:
Я, Анатолій Некличковий, звертаюся до вас з метою оскарження рішення про винесення мені недовіри з боку Андре Колісника та Деніса Котіка.

Вважаю дане рішення необґрунтованим та таким, що не відповідає фактичним обставинам справи, з наступних причин:

Відсутність доказової бази: На момент винесення недовіри мені не було надано жодних вагомих доказів моїх порушень, які б могли стати підставою для такого рішення.

Процесуальні порушення: Процедура винесення недовіри відбулася з порушенням встановленого регламенту

Суб’єктивність: На мою думку, рішення було прийняте упереджено, базуючись на особистих мотивах, а не на професійних показниках моєї діяльності.

За час своєї служби я сумлінно виконував посадові обов'язки, не мав серйозних дисциплінарних стягнень та діяв виключно в інтересах держави.

На основі вищевикладеного, ПРОШУ:

Розглянути дану скаргу та переглянути рішення про винесення мені недовіри.

Запитати у Андре Колісника та Деніса Котіка повну доказову базу та пояснення щодо їхніх дій.

Скасувати рішення про недовіру та поновити мене у правах/посаді (якщо це актуально).

Дата: [25.04.2026]
Підпис: А. Некличковий
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:19.04.2026

Останнє редагування:

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
765
Бали
153
Вітаю.

1. Вас було призначено на випробувальний термін, котрий ви пройшли та почався ваш повноцінний строк на посаді заступника лідера ДСНС, ви відстояли ще 7 днів з дуже малим активом, котрий ви самі мені підтвердили та не подали звіт, що є порушенням;​
  2. Якщо рахувати навіть ваш випробувальний термін ви відстояли рівно 14 днів, 7 днів котрих у вас був жахливий актив, на питтання чому ви не писали завку на неактив, ви відповіли що подавали лише на 1 день.​
Саме за цими причинами вам винесли недовіру
Скасувати рішення про недовіру та поновити мене у правах/посаді (якщо це актуально).
Рішення с приводу зняття з посади було ваше, поновлювання у званні/правах не можливе

За для повернення довіри на керівничі посади вам надається можливість показати свою роботу на 9 ранзі ДКВС/ЗСУ

Очікуємо відьповідь від ГА/ЗГА

Анатолій Некличковий

03 Східна Україна
Реєстрування
21 Сер 2025
Дописи
43
Реакції
34
Бали
23
Вітаю.

1. Вас було призначено на випробувальний термін, котрий ви пройшли та почався ваш повноцінний строк на посаді заступника лідера ДСНС, ви відстояли ще 7 днів з дуже малим активом, котрий ви самі мені підтвердили та не подали звіт, що є порушенням;​
  2. Якщо рахувати навіть ваш випробувальний термін ви відстояли рівно 14 днів, 7 днів котрих у вас був жахливий актив, на питтання чому ви не писали завку на неактив, ви відповіли що подавали лише на 1 день.​
Саме за цими причинами вам винесли недовіру

Рішення с приводу зняття з посади було ваше, поновлювання у званні/правах не можливе

За для повернення довіри на керівничі посади вам надається можливість показати свою роботу на 9 ранзі ДКВС/ЗСУ

Очікуємо відьповідь від ГА/ЗГА
Вітаю,дивіться я вам пояснив свою причину вона була критична тому я і знявся з посади але так як ви не увійшли в мій стан ви видали мені недовіру на що я рахую що і за таких недовір з Серверу уходить актив

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,914
Реакції
1,792
Бали
253
Вітаю
На разі ГС та ЗГС Держ. не готові з вами співпрацювати.
Спробуйте проявити себе на менших званях
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі