Розглянуто Оскарження несправедливого бану.Та покарання за не знання правил адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Лют 2024
Дописи
6
Реакції
5
Бали
6
1.Нікнейм адміністратора: Максим Кущовка
2.Особистий нікнейм: Вячеслав Келих
3.Я вважаю що видача покарання не справедливе та не компетентне,адміністратор взагалі не знає правила бану пунтку "Образа родичів" тобто я так зрозумів що якщо якісь гравці ображають родичів дуже жорстоко то їм дають бан на 1день а якщо ти сказав 2 слова то на 7 днів.Тобто я зрозумів що справедливості тут не має.Виходить так що в кого є друг-подруга в адміністрації то можна роздавати покарання на скільки ти хочеш.В любому випадку це був як завжди баг нашої улюбленної гри з мікрофоном коли ти зажимаєш кнопку мікрофона щось кажеш відпускаєш її а вона всерівно працює.Тимпаче я міг сказати це будь кому там було не 2 навіть не 3 людей і на скільки я знаю що скарги від третього обличчя не приймаються.В любому випадку я засуджую свої слова,я не мав так говорити алеж всетаки я міг це сказати будь кому,візьмемо легкий приклад друзям в діскорді алеж куди без багів нашої улюбленної гри.Тому я прошу зменшити покарання та наказати адміністратора в своєму непрофесіоналізмі.
4.Докази покарання: тиць
5.Дата порушення: 31.03.2024

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Вітаю шановний гравець, отримали покарання по цій скарзі: натисніть
По перше не виключаю що могла статись помилка, але так чи інакше Ви це сказали в ігровий чат.
По друге, згідно правил подачі скарг:
Не підлягає розгляду:
  • Скарга написана від третього лиця (виключення: приймаються скарги від 3го лиця в яких є грубі порушення правил серверу - RDM, образи (всі без виключення), реклама сторонніх проєктів/читів/ресурсів, розпал міжнаціонлальної ворожнечі, багоюз який напряму шкодить проекту);
Це означає, що на такі порушення як образи, багоюз, і т.д надсилати може будь який гравець в-не залежності від того, зачепило його порушення чи ні.
Покарання за образи батьків було видано згідно нормативу. Не проти скорочення покарання, оскільки якщо пам'ять не зраджує порушень подібного характеру у гравця раніше не було.
Очікуємо відповідь керівництва.

Останнє редагування:
Реєстрування
4 Лют 2024
Дописи
6
Реакції
5
Бали
6
Вітаю шановний гравець, отримали покарання по цій скарзі: натисніть
По перше не виключаю що могла статись помилка, але так чи інакше Ви це сказали в ігровий чат.
По друге, згідно правил подачі скарг:
Не підлягає розгляду:
  • Скарга написана від третього лиця (виключення: приймаються скарги від 3го лиця в яких є грубі порушення правил серверу - RDM, образи (всі без виключення), реклама сторонніх проєктів/читів/ресурсів, розпал міжнаціонлальної ворожнечі, багоюз який напряму шкодить проекту);
Це означає, що на такі порушення як образи, багоюз, і т.д надсилати може будь який гравець в-не залежності від того, зачепило його порушення чи ні.
Покарання за образи батьків було видано згідно нормативу. Не проти скорочення покарання, оскільки якщо пам'ять не знаджує порушень подібного характеру у гравця раніше не було.
Очікуємо відповідь керівництва.
Добре я зрозумів,але в любому випадку за таке 7 днів не дають)

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
Покарання видано вірно. Видам оскарження на 4 дня блокування акаунта.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі