Оскаржено Оскарження перед людиною

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Мажор

Новий гравець
Реєстрування
1 Сер 2023
Дописи
53
Реакції
2
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: o_panch-CP
  2. Особистий нікнейм: Даня Мажор
  3. Суть скарги: Так була ситуація біля МОЗ знають уже адміністратори про ту ситуацію по розмовляв я з старшими адміністраторами і хочу вибачитись перед тою людиною ми ітак близько один біля одного живем він у івано франківській а я у львівській і щиро вибачаюсь перед ним що його так обзивав я просто вже був дуже злий і тому так говорив слово на слово просто задонатив спеціально 1000 гривнів на батл пасс і майже пройшов календар новорічний і луже би хотів його пройти тому ще раз вибачаюсь і хочу чим по скорше повернутися до найкращої ігри яка мене дуже зацікавила вибачаюсь перед ним і обіцяю що більше такого не повториться і ще раз хочу вам сказати це була моя помилка і дуже вибачаюсь шановний гравець
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:13.01.2025

Вкладення

• Снимок экрана (1036).png
    Снимок экрана (1036).png
    1.4 Mб · Перегляди: 58

Роман Браун

02 | Західна Україна
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
89
Реакції
52
Бали
73
Вибачаюся що вмішуюся але ви вже не перший раз так розмовляєте. В грі до працівників держ організацій ще й скаргу залили на нас але самі нічого не отримали бо вас не було чути а от ваш друг однофамілець отримав 90хвилин ув'язнення від адміністрації бо провокував працівників поліції якбине ваші проблеми з мікрофоном мені здається ви б тоже отримали покарання посилання на скаргу: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№360-Багато-порушень-від-працівників-поліції.249804/

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,320
Реакції
5,043
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Скоротимо покарання до 10 днів. Більше не порушуйте.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі