Діма Пандовіч
𝔐𝔬𝔱𝔬 𝔓𝔞𝔫𝔡𝔞
- Реєстрування
- 4 Лют 2025
- Дописи
- 75
- Реакції
- 10
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора:
Лоренцо Деклоренс - Особистий нікнейм: Діма Пандовіч
- Суть скарги: Я не згоден з моїм покаранням не вияснивши чому відео докази мої пропали в жалобі, у мене взломан Ютуб де я завжди сиджу можу навіть дати вам діскорд свій для звьязку і продемонструвати демку і показати що я не можу зайти на ютуб свій бо його взломали і я підозрюю в цьому гравця sh4wman тому що він зразу написан на мене жалобу після того як я вчора на нього чи його друга написав жалобу яку розглянули і дали гравцеві бан на 3 дні, із за цього що в мене взломали ютуб я зараз буду новий робити у батьків з телефону тому що у мене телефон поламаний, плюс я зараз тільки з роботи приїхав хотів зайти на ютуб увімкнути музику но не міг зайти, потім я зайшов на форум і побачив на мене жалобу співпадіння співпадає жалоби і взломом ютуба де були на того гравця докази, і в його жалобі написано на мене зразу що типу яко би я видалив відео докази з ютубу свої. Відео доказ що я не можу зайти на свій ютуб канал де все було і який в мене взломали но всі відео у мене з моїх жалоб всі збережені
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
а тут доказ дого що я не можу зайти в ютуб де були всі відео докази з моїх жалоб хоча я всі поролі знаю на памьять від всього всвого
Останнє редагування модератором: