Відмовлено Оскарження/переподача

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Пандовіч

𝔐𝔬𝔱𝔬 𝔓𝔞𝔫𝔡𝔞
Реєстрування
4 Лют 2025
Дописи
75
Реакції
10
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора:
    Лоренцо Деклоренс
  2. Особистий нікнейм: Діма Пандовіч
  3. Суть скарги: Я не згоден з моїм покаранням не вияснивши чому відео докази мої пропали в жалобі, у мене взломан Ютуб де я завжди сиджу можу навіть дати вам діскорд свій для звьязку і продемонструвати демку і показати що я не можу зайти на ютуб свій бо його взломали і я підозрюю в цьому гравця sh4wman тому що він зразу написан на мене жалобу після того як я вчора на нього чи його друга написав жалобу яку розглянули і дали гравцеві бан на 3 дні, із за цього що в мене взломали ютуб я зараз буду новий робити у батьків з телефону тому що у мене телефон поламаний, плюс я зараз тільки з роботи приїхав хотів зайти на ютуб увімкнути музику но не міг зайти, потім я зайшов на форум і побачив на мене жалобу співпадіння співпадає жалоби і взломом ютуба де були на того гравця докази, і в його жалобі написано на мене зразу що типу яко би я видалив відео докази з ютубу свої. Відео доказ що я не можу зайти на свій ютуб канал де все було і який в мене взломали но всі відео у мене з моїх жалоб всі збережені
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Снимок экрана 2025-02-11 180543.png
    Снимок экрана 2025-02-11 180604.png
    а тут доказ дого що я не можу зайти в ютуб де були всі відео докази з моїх жалоб хоча я всі поролі знаю на памьять від всього всвого

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Вам вже надали відповідь, ви відповідаєте за свої облікові записи, ми не можемо бути впевнені що вас взломали і ви не обманюєте адміністрацію, тому відбувайте термін покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі