Оскаржено Оскарження перманентне блокування на всіх дс серверах

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
59
Реакції
26
Бали
23
1. Не знаю
2. Максим Убийвовк
3. Мене заблокували в усіх дискордах на вічно. Мені головне щоб розбанили 05 сервер. Також пишу це звернення з глибоким жалем і щирим каяттям. Я усвідомлюю, що порушив правила, проявив себе вкрай негативно — образив гравців або членів адміністрації, проявив неадекватну поведінку, яка суперечить духу проєкту та нормальному спілкуванню в спільноті.

Насамперед хочу вибачитися перед усіма, кого зачепила моя поведінка — словами, діями, емоційною реакцією чи навіть своєю присутністю в ті моменти, коли я поводився неналежно. Мені щиро соромно. Я усвідомлюю, що подібні дії не лише руйнують атмосферу гри чи спілкування, а й ставлять під удар довіру до мене як до учасника спільноти.

На той момент я не контролював свої емоції так, як слід було. Я визнаю, що це не є виправданням, і саме тому зараз звертаюся до вас не з проханням закрити очі на ситуацію, а з щирим проханням дати мені шанс все виправити.

Я грав на вашому проєкті з великою цікавістю та задоволенням, і мені надзвичайно прикро втратити можливість бути частиною цієї спільноти. Я розумію, що адміністрація витрачає свій особистий час і зусилля на підтримку порядку, і я повністю визнаю свою провину та порушення.

Після бана я переосмислив свою поведінку. Цей бан став для мене серйозним сигналом і я дійсно зробив висновки. Я усвідомив, що в онлайн-спільнотах, як і в реальному житті, головне — повага, стриманість, відповідальність і розуміння. Я готовий змінити свій підхід до гри, комунікації та поведінки загалом.

Прошу вас, якщо це можливо, розглянути моє звернення та дати мені останній шанс — можливо, навіть у вигляді випробувального періоду або з обмеженнями. Я зобов’язуюсь:

більше ніколи не порушувати правил,

не допускати токсичності, агресії чи неадекватної поведінки,

поважати адміністрацію, гравців та сам проєкт,

і при потребі — допомагати створювати позитивну атмосферу на сервері.

Я хочу не просто повернутися, а повернути довіру. І розумію, що це можливо лише справами, а не словами. Але саме зараз я звертаюся до вас словами, щиро сподіваючись, що мені дадуть змогу це довести на практиці.

Дякую, що прочитали моє звернення. Якщо ви все ж вирішите залишити бан у силі — я прийму це як справедливе покарання. Але якщо все ж буде шанс на виправлення — я його не зіпсую.

З повагою і повним усвідомленням своїх помилок,
4. Нажаль я випадково нажав на хрестик і закрив бан 05 серверу, але є інші ( мій дс reska5017) Тут
5. 11.07.2025

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Переношу Ваше оскарження до відповідного розділу. Очікуйте відповіді. Приємної гри.

Єгор Бахмутат

СТАДО
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,047
Реакції
501
Бали
198
Вітаю.
Блокування буде скорочено до 7 днів з моменту публікації даного вердикту.

Оскаржено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі