Зачинено Оскарження покарання / Ілля Репецький (by Winchester)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Літоман

Новий гравець
Реєстрування
3 Лип 2026
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш нікнейм: Максим Літоман
2. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький (by Winchester)
3. Суть скарги: Доброго дня, шановна адміністраціє 06 сервера! [2026-07-03 17:31:29] я отримав попередження (Warn 1/3) з причиною "Фарм зп by Winchester".

Я розумію, що з боку адміністрації це виглядає як злісне порушення, оскільки до цього мене вже кікали з сервера: [2026-07-01 22:02:48] кік від Віктора Репецького (попередження про WARN) [2026-07-03 00:05:42] кік від Данила Яворівського [2026-07-03 16:24:47] кік від Іллі Репецького

Я повністю визнаю свою провину, але хочу пояснити ситуацію. Останні кілька днів я постійно допомагаю своїй бабусі. Я намагався грати у вільні хвилини, але вона могла покликати мене будь-якої миті, і мені доводилося терміново бігти до неї. Через різкий поспіх і хвилювання я банально кидав комп'ютер як є, забуваючи натиснути ESC або вийти з гри.

У мене не було жодного умислу цілеспрямовано залишати акаунт на "фарм зарплати" чи ігнорувати ваші попередження. Я просто не розрахував свій час і сподівався, що відійду на хвилину, а затримувався надовго. Тепер я усвідомив свою помилку: якщо я не маю змоги безперервно сидіти за ПК, мені взагалі не варто заходити у гру.

Я щиро перепрошую за свою безвідповідальність та завданий клопіт. Даю слово, що такого більше не повториться. Дуже прошу вас проявити розуміння до життєвих обставин, зняти цей варн та, за можливості, повернути мене до лав ЗСУ на звання "Солдат".

Дякую за ваш час та розуміння!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення: 03.07.2026

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,334
Реакції
820
Бали
253
Вітаю.
Відповідь надана в даній темі.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі