Розглянуто Оскарження покарання // Гросман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Гру 2024
Дописи
36
Реакції
20
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Гросман
  2. Особистий нікнейм: Олег Сагайдачний
  3. Суть скарги: Ситуація виглядала наступним чином: 17.09.2025 я намагався угнати автомобіль у грі Ukraine GTA. У транспортному засобі перебував його власник, якого я витягнув з машини та повідомив про намір угону. Після цього власник дістав зброю та почав відкривати по мені вогонь, що я не міг передбачити заздалегідь. Сам момент стрілянини відбувся у зеленій зоні, де подібні дії заборонені правилами проєкту. Під час конфлікту я дійсно увімкнув відеофіксацію із запізненням, оскільки не очікував подальших агресивних дій. Зняте мною відео не мало монтажу чи скорочення — воно було повністю оригінальним. Після інциденту я подав скаргу, оскільки мене вбили у зеленій зоні. У відповідь інший гравець також надав своє відео, яке починалося раніше за моє, проте воно не спростовує того факту, що саме в зеленій зоні по мені відкрили вогонь.На жаль, мої дії були розцінені як обман адміністрації / монтаж відео, і я отримав бан. Але хочу звернути увагу, що моє відео не було змонтованим чи обрізаним — воно просто почалося пізніше, ніж відео опонента, через мою необачність із запуском запису.Також хочу зазначити, що за цим видом порушення це моє перше покарання. Прошу врахувати цей момент та пом’якшити санкцію: або скоротити термін бана, або замінити його на більш м’яке покарання (наприклад, попередження). Я поважаю правила проєкту та визнаю, що мав більш уважно віднестися до відеофіксації ситуації.Зобов’язуюсь надалі відповідальніше ставитися до подібних моментів та уникати непорозумінь із адміністрацією. З повагою Олег Сагайдачний
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 18.09.2025

Вкладення

• bandicam 2025-09-18 08-48-40-687.jpg
    bandicam 2025-09-18 08-48-40-687.jpg
    1.4 Mб · Перегляди: 46
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі