Томі-Черевач
Dream big, start small, but most of all, start 🥋
- Реєстрування
- 21 Гру 2022
- Дописи
- 110
- Реакції
- 265
- Бали
- 68
Нікнейм адміністратора: Олег Ломакін
Особистий нікнейм: Олексій Черевач
Суть скарги: Я допоміг цивільній особі та отримав за це покарання.(
Мій колега почав порушувати Правила Серверу , та Статут НПУ!
Після чого порозмовлявши з громадянином він був радий що у мене ведеться фіксація !
Мені п.Ломакін відповів: Використати Спец.засоби , Наказ , Покликати Кервіництво , Репорт , Перешкоджати порушенню!
Але данний громадянин на мене зло не тримає! Та він радий що я поступив саме так!
Тому що якщо викликав старшого по званню покарання було: 2 догани!
Спец.засоби я не міг використати за причиною: Співробітник НПУ тримав в кайданках іншу особу!
Перешкоду я не вчинняв , тому що я бажав отримати для колеги: Більш адекватного покарання!
Репорт я не писав тому що : Адміністрація відповідає "Зверніться на форум"
Та повідомили про порушення Статуту МВС! Але на форумі його не було знайдено , то про що може йти річ!
(Якщо є додайте у відповідь ссилку на Статут МВС)
Та я з данною особою хотіли АДЕКВАТНОГО покарання для співробітника НПУ! (А не 2 догани чи звільнення!)
А так він отримав ЗЧС , Блокування акаунту за причиною: Образа родичів та Образа гравців!
Та ця особа як: Назар Дмитренко на мене зло не тримає , та не проти якщо я покарання не отримаю!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Покарання
Докази розмови
Скарга
Дата походження: 08.01.2024
Особистий нікнейм: Олексій Черевач
Суть скарги: Я допоміг цивільній особі та отримав за це покарання.(
Мій колега почав порушувати Правила Серверу , та Статут НПУ!
Після чого порозмовлявши з громадянином він був радий що у мене ведеться фіксація !
Мені п.Ломакін відповів: Використати Спец.засоби , Наказ , Покликати Кервіництво , Репорт , Перешкоджати порушенню!
Але данний громадянин на мене зло не тримає! Та він радий що я поступив саме так!
Тому що якщо викликав старшого по званню покарання було: 2 догани!
Спец.засоби я не міг використати за причиною: Співробітник НПУ тримав в кайданках іншу особу!
Перешкоду я не вчинняв , тому що я бажав отримати для колеги: Більш адекватного покарання!
Репорт я не писав тому що : Адміністрація відповідає "Зверніться на форум"
Та повідомили про порушення Статуту МВС! Але на форумі його не було знайдено , то про що може йти річ!
(Якщо є додайте у відповідь ссилку на Статут МВС)
Та я з данною особою хотіли АДЕКВАТНОГО покарання для співробітника НПУ! (А не 2 догани чи звільнення!)
А так він отримав ЗЧС , Блокування акаунту за причиною: Образа родичів та Образа гравців!
Та ця особа як: Назар Дмитренко на мене зло не тримає , та не проти якщо я покарання не отримаю!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Покарання
Докази розмови
Скарга
Дата походження: 08.01.2024