Відмовлено Оскарження покарання//Олександр Юрчишин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ппппп

Новий гравець
Реєстрування
18 Вер 2024
Дописи
17
Реакції
3
Бали
6
1:197101
2:Олександр Юрчишин
3:видали jail 30 - PG та pmute 60 - Розмова в ноці+MG дали кпз незнаю чому на рахунок розмови в ноці я вже описав в скарзі що це баг коли тебе вбивають мені показується що мікрофон включений но насправді він виключений коли я почав говорити з другом в діскорді по привичці включив мікро в ігрі. І воно виключилось на щот того що якщо мене посадили ци щось повязане з дівчини до якої я казав кицю я думаю що це не є мат чи щось образливе но якщо ви думаєте що кіт це щось образливе тоді з покаранням буду згідний на половину. На щот істинкту смозбереження людина може на нерозуміні що трапилось і іти вперет на невідомий звук чи то що в кожного є свій істинкт самозбереження я навіть і незрозумів що по мині стриляють пішов до людини.
4:видане покарання Тут
5:13.11.24

Останнє редагування:

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,217
Реакції
1,165
Бали
253
Вітаю, Шановний гравець!

Вас було покарано за порушення правил Ukraine GTA , а саме за PG.
Пояснюю де з вашої сторони було порушення.
Коли по вам стріляв гравець який порушив правила серверу та також отримав за це покарання, ви просто стояли нічого не робили та йшли навпаки на нього коли в вас стріляли, тим сам зображували з себе якось супермена та у вас не було ніякого інстинкту самозбереження, ви не намагались втекти за якийсь з автомобілІв, які стояли поряд з вами.
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. |
Деморган 15-60 хвилин

Тепер давайте перейдемо з вами до вашого покарання у вигляді муту на 30 хвилин. Після того як вас вбили, ви почали розмовляти в ноці (На відео чітко видно як ви увімкнули мікрофон та почали про це говорити в грі) тим самими порушуючи правила Ukraine GTA.
5.7. Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Викликати поліцію", "Померти" чи "Викликати швидку"). |
Мут до 45 хвилин

Це я вам пояснив що до покарання за розмову в ноці. Після того як вас вбив гравець, ви почали говорити в мікрофон таку фразу "Дм в зз", що є порушенням правил Ukraine GTA.
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. |
Мут до 45 хвилин

Очікуєте відповідь від ГА/ЗГА
!​

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! Адміністратор надав відповідь вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі