Відмовлено Оскарження покарання виданого адміністратором Артем Мейсон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петро Пономаренко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
338
Реакції
273
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Петро Пономаренко 211545
2. Нікнейм адміністратора: Артем Мейсон
3. Суть скарги: Я подав скаргу за навмисний таран, стрільбу з пасажирського сидіння та ДМ. Адміністратор видав мені покарання за Порушення правил UKRAINE GTA:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 30-120 хвилин, при масових порушеннях Варн (на розсуд адміністратора).
З свого боку хочу пояснити наступне: згідно правил Державних організацій п.5.3. Стріляти із водійського місця при цьому повністю зупинивши автомобіль чи відпустивши газ. Примітка: не порушуючи правила UKRAINE GTA щодо ведення перестрілки з транспортного засобу пункт - 6.50. в п. 5.50 вказано Виняток:
якщо гравець по якому ведеться вогонь перебуває у транспорті або ведеться погоня тощо.
Приклад: якщо відбулась перестрілка і гравці перебувають за межами авто, для прийняття в ній участі - потрібно покинути авто. На відео чітко видно як по мені було відкрито вогонь першими із пасажирського сидіння.
Щодо п 6.1.1. "FD in GZ" так само є Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання. на відео видно що по мні вівся вогонь.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1765997803654.png

5. Дата порушення: 17.12.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець!

Покарання зі сторони адмінстратора було видано вірно. Якщо Ви стріляли у відповідь - це несе покарання. Ви самі дали відповідь: 6.1.1. "FD in GZ" так само є Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі