Розглянуто Оскарження покарання, на розгляд головному адміністратору або спец адміну

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mersisi

Активний
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
158
Реакції
189
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: В'ячеслав Альварез
  2. Особистий нікнейм: Самуель Морріс
  3. Суть скарги: Пане Адміністраторе, трапилась така неприємна ситуація: це все почалось ще з момента коли Владислав Каряка забанив мене і Анну Мерссі за порушення правила веддення мульти акаунту, з цього момента данних адміністраторів Владислава Каряка і В'ячеслава Альвареза є до нас лічна неприязнь, а тапер до суті скарги. Адміністратор В'ячеслав Альворез слідкував спеціально за мною і моїми друзями і Відкинув за Нон РП драйв Даркушу Ангелочек з чим я повністю згідний. Після цього як Гравець зловив 20 хв деморгана я сказав таку фразу " Краще 20 хв. в деморгані посидіти чим рахітом все життя бути ", ця фраза була сказана в сторону могу друга Даркуші Ангелочка ( в нас з ним таке дружеске спілкування і данний гравець до мене притензій не має ), про адміністратора даже річ не йшла, чому був мій обліковий запис забокований на 31 тоже не розумію! Прошу детально розглянути цю сетуацю так як складується враження що Владислава Каряка і В'ячеслава Альвареза спеціально літають над нами щоб відкинути нас з данного проекта.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1693565524917.png

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Передаю керівництву, очікуйте відповіді.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Покарання буде зменшено до 3 днів блокування.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі