Mersisi
Активний
- Реєстрування
- 12 Лип 2023
- Дописи
- 158
- Реакції
- 189
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: В'ячеслав Альварез
- Особистий нікнейм: Самуель Морріс
- Суть скарги: Пане Адміністраторе, трапилась така неприємна ситуація: це все почалось ще з момента коли Владислав Каряка забанив мене і Анну Мерссі за порушення правила веддення мульти акаунту, з цього момента данних адміністраторів Владислава Каряка і В'ячеслава Альвареза є до нас лічна неприязнь, а тапер до суті скарги. Адміністратор В'ячеслав Альворез слідкував спеціально за мною і моїми друзями і Відкинув за Нон РП драйв Даркушу Ангелочек з чим я повністю згідний. Після цього як Гравець зловив 20 хв деморгана я сказав таку фразу " Краще 20 хв. в деморгані посидіти чим рахітом все життя бути ", ця фраза була сказана в сторону могу друга Даркуші Ангелочка ( в нас з ним таке дружеске спілкування і данний гравець до мене притензій не має ), про адміністратора даже річ не йшла, чому був мій обліковий запис забокований на 31 тоже не розумію! Прошу детально розглянути цю сетуацю так як складується враження що Владислава Каряка і В'ячеслава Альвареза спеціально літають над нами щоб відкинути нас з данного проекта.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):