Розглянуто Оскарження покарання R-396 | Володимир Вінницький

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

reaver

Новий гравець
Реєстрування
3 Кві 2026
Дописи
1
Реакції
2
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Володимир Вінницький
2. Нікнейм адміністратора: Денис Нікіфоренко
3. Суть скарги:
Шановна адміністраціє.

Прошу переглянути рішення по скарзі R-396 щодо мого персонажа Володимир Вінницький.

Насамперед хочу зазначити, що це моє перше порушення правил сервера за весь час гри. Раніше я не отримував подібних покарань та завжди намагався дотримуватись правил проєкту.

Також прошу врахувати обставини ситуації. Мої дії були викликані тим, що раніше цей самий гравець вчинив аналогічні дії щодо мене. Через це я емоційно відреагував на ситуацію та припустився помилки. Я не мав наміру систематично порушувати правила або завдавати шкоди ігровому процесу інших гравців.

Я усвідомив свою помилку та зробив відповідні висновки. Подібних ситуацій з мого боку надалі не повториться.
З огляду на вищевикладене, прошу пом'якшити покарання або скоротити термін блокування акаунта.
Дякую за розгляд звернення.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://ibb.co/8LG571vj
5. Дата порушення: 15.06.2026

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,218
Реакції
622
Бали
253
Вітаю!

Те, що дане порушення було вчинене вперше, а також можливі попередні дії іншого гравця щодо вас, не звільняють від відповідальності за власні порушення правил серверу.

Кожен гравець зобов'язаний дотримуватись правил незалежно від обставин та дій інших учасників. У випадку порушень з боку іншого гравця ви мали можливість звернутися до адміністрації або подати відповідну скаргу.

Цього разу вас буде оскаржено до 3-х днів блокування, наступного разу не порушуйте.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі