- Реєстрування
- 9 Сер 2023
- Дописи
- 966
- Реакції
- 1,882
- Бали
- 153
- Нікнейм адміністратора: Микола Ткач
- Особистий нікнейм: Тонні Дніпровський
- Суть скарги:
- Хочу висловити свою позицію щодо ситуації, яка склалася щодо мого зняття з посади та отримання попередження (ВАРН).
Ця ситуація стала для мене неочікуваною, та відверто кажучи прикрою, оскільки питання було вирішено без моєї участі й без дотримання домовленостей, які раніше були досягнуті між мною та лідером.
Раніше вже траплявся схожий конфлікт, коли, на жаль, рішення щодо мого покарання було прийнято лідером виключно на основі слів іншої людини, без наявності конкретних доказів на момент прийняття рішення. Саме цей випадок став причиною тривалого непорозуміння між нами. Після того конфлікту ми досягли спільної згоди про те, що у разі виникнення будь-яких спірних ситуацій або непорозумінь ми будемо дотримуватися прозорої та чесної форми спілкування — обговорювати все безпосередньо з’ясовувати обставини разом, та лише після цього приймати спільне обдумане рішення.
Я розраховував на те, що досягнута домовленість про взаємну повагу до думки один одного і відкритість залишиться чинною, однак цього разу ситуація склалася інакше. Коли питання стосувалося мого зняття з посади, замість відкритої розмови я опинився в ситуації, де мені доводилося буквально "витягувати" інформацію щодо причин і мотивів ухваленого рішення, задаючи уточнювальні питання та намагаючись самостійно зрозуміти, що саме відбувається.
Окремо хочу наголосити, що однією з формальних причин мого зняття з посади став мій рапорт на відпустку, поданий у період, коли в мене була чинна догана. Рапорт було подано виключно з об'єктивних причин, оскільки я реально не мав можливості виконувати свої обов'язки. Лідер цей рапорт офіційно схвалив без жодних зауважень, однак пізніше, без попередження, ця тема була видалена, і саме це було оголошено мені як підставу для зняття з посади. Вважаю, що це рішення є несправедливим, оскільки я діяв відкрито та отримав підтвердження з боку керівництва, не маючи на меті порушення правил.
Такі дії, коли вже після прийняття рішення змінюється позиція без обговорення зі мною, створюють враження вибірковості й підривають довіру до процесу ухвалення рішень. Це суперечить як домовленостям, досягнутим раніше, так і базовим етичним принципам взаємоповаги у колективі.
Моя позиція лишається незмінною: я завжди був готовий до відкритого діалогу та конструктивного вирішення будь-яких ситуацій. Я розраховував на таке ж ставлення з іншого боку. Тому вважаю несправедливим як сам факт зняття з посади без обговорення, так і винесене мені попередження, адже я не мав змоги ані захистити свою позицію, ані вплинути на ситуацію.
Також хочу окремо зазначити, що я не прошу повернути мене на посаду, оскільки після всього що сталося, коли лідер вірить 3-ім особам, і одразу видає покарання без доказів на момент видачі. Хоча особа, яка призначала цього лідера, запевняла мене у його професійності та компетентності, особистий досвід співпраці з ним залишив зовсім інші враження. Моє прохання, видати лідеру покарання, та також стосується виключно оскарження несправедливого попередження, яке було видане без належної аргументації та без врахування об’єктивних обставин. Також попрошу, людина яка буде відповідати на це оскарження, попрошу прочитати весь текст, та зрозуміти сенс ситуації. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
- Дата походження: 15.04.2025
Останнє редагування: