Розглянуто Оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петро Буревій

Пєтрушка
Реєстрування
29 Сер 2025
Дописи
35
Реакції
82
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Петро Буревій 102129
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Маю бажання оскаржити покарання яке видали мені за цією скаргою СКАРГА , в даній скарзі я отримав покарання: "Покарання отримає лише гравець #102129 - 60 хвилин Деморгану за RPK та попередження на посаді."

Дане покарання на мій погляд суперечить ситуації вказаній на відео-доказах наданих в самій скарзі, там ніяк не може бути
Repeat Person Kill (RPK) - вбивство одного і того ж гравця кілька разів із-за помсти за власне вбивство (КД 30 хвилин).
Так як:
1)
На відео не має нічого крім того як я вбиваю цю особу ОДИН раз, без того як вона мене вбиває чи ще щось, що вказано в RP-правилі RPK.
2) Ця ситуація відбувалась в час дозволених нападів на в\ч, але в першу чергу вогонь був вікритий стороною нападників по МІ-24 ЗСУ який знаходився на патрулюванні ППУ над в\ч, тому була доповідь в міжфракційну рацію і тільки після цього був відкритий вогонь по озброєним особам в відповідь які знаходились в жовтій зоні під забором в\ч.
3) Під час нападу на в\ч для ЗСУ дозволено порушувати правило
RK, (3.5. Військовослужбовцям ЗСУ дозволено порушувати правило RK), то як тоді може бути порушено правило RPK? Тут так само і правило RVK автоматично відміняється дозволом порушити правило RK.
4) Користуючись правилом:

3.2. Військовослужбовці ЗСУ можуть розстріляти нападників, які знаходяться біля заборів військової частини після трьох попереджень. | Деморган 60 хвилин
Примітка: якщо у гравця була виявлена зброя в руках, то йому висувається 1 попередження, в другому випадку його можуть розстріляти/заарештувати.

В цій ситуацію була використана примітка про другий випадок, тобто розстріл осіб які відкрили вогонь по повітряному транспорті ЗСУ.
5) Якщо ж діяти згідно RP то взагалі особу було тяжко поранено і піднято тим адреналіном, а не вбито, хіба можна труп підняти адреналіном?

Я вважаю що ніяк не можуть бути порушені правила зв'язані з
RK під час нападів бо це дозволено в загальних правилах проекту (для ЗСУ). Тому що по такій логіці ми не маємо право вбивати нападників коли вони наприклад піднімають адреналіном один одного, певний час, який тоді сенс від цього, стояти і нічого не робити поки по вам відкриває вогонь гравець якого тільки підняли адреналіном під час нападу? Я вважаю це суперечить дозволу порушити RK.

Згідно сказаному вище, прошу зняти з мене попередження, саме мої дії ніяк не могли порушити правила проекту. Деморган 60 хвилин я вже відбув, але ж попередження прошу мені зняти.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/….360019/
Відео-доказ слів в підпункті №2:
Тайм-коди: 0:35-0:50 видно як особи залазять на криші автомобілів та вікривають вогонь по гвинтокрилу, після чого далі на відео зроблена доповідь в міжфракційну рацію про це, та застосована зброя у відповідь.
5. Дата порушення: 16.01.26

І на майбутнє попрошу вас та весь склад адміністрації розглядати скарги від цього гравця максимально уважно, вже багато спроб було зливу старшого складу, особисто цього гравця подаючи обрізані та фальсифікуючі відео-докази в скаргах!

Останнє редагування:

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Провівши бесіду та зібравши колективну думку від адміністраторів, ваше покарання буде анульовано.
Так дійсно якщо був напад на ВЧ то дозволено порушувати правило РК 3.5. Військовослужбовцям ЗСУ порушувати правило RK.
Надалі будемо пільніше переглядати такі ситуації та скарги такого типу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі