Відмовлено Оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Жов 2025
Дописи
15
Реакції
19
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Дініс Мельник
2. Нікнейм адміністратора: Роман Семеген
3. Суть скарги:
Я, Дініс Мельник, звертаюсь з проханням переглянути рішення адміністратора Романа Семегена, щодо виданого покарання.

За результатами розгляду ситуації мені було видано покарання у вигляді PG, а також клану було видано попередження. Прошу Головну Адміністрацію уважно переглянути дану ситуацію та провести додатковий аналіз.

На наданому відеодоказі (прикріпляю) видно, що по мені не відкривали вогонь та не завдавали жодного урону, що, на мою думку, ставить під сумнів правильність трактування ситуації як порушення PG.

Також хочу звернути увагу на застосування правила 2.3, де зазначено:
2.3. Порушення від старшого складу (лідер/модератор) клану (образи рідних, RDM, DM/FD in ZZ, образи адміністрації, багоюз, збив анімації, і т.д.).

Разом з тим, існує аналогічна скарга, де за подібної ситуації клан не отримував покарання у вигляді попередження, що може свідчити про різну трактовку правил у схожих випадках.(Посилання на приклад)

Також повідомляю, що ще в суботу була подана заява на зняття попередження, (прикріпляю) однак станом на зараз вона так і не була розглянута, і попередження клану залишається активним. Прошу звернути на це увагу та перевірити дану ситуацію.

У зв’язку з цим прошу Головну Адміністрацію:
- провести повторний аналіз даної ситуації;
- перевірити правильність застосування правил у цьому випадку;

- та анулювати видане попередження клану, якщо буде встановлено, що воно було видано помилково.

Буду вдячний за об’єктивний розгляд звернення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Скарга по якій було видано покарання та попередження клану

5. Дата порушення: 05.03.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі