Розглянуто Оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Бер 2026
Дописи
2
Реакції
10
Бали
3
1. Ваш нікнейм: Еля Мельник 243961
2. Нікнейм адміністратора: Крістіан Родаріо
3. Суть оскарження:
Звертаюсь до вас із проханням переглянути моє покарання. Я отримала блокування за причиною «передача акаунта», однак хочу пояснити ситуацію зі свого боку. Насправді я не передавала свій акаунт іншим особам. Ймовірно, доступ до нього був отриманий сторонньою людиною без мого дозволу (підозрюю, що це міг зробити мій колишній хлопець). А саме я не змогла увійти через встановлену двоетапну автентифікацію, яку я особисто не підключала. Після того як помітила проблему, я одразу звернулась до технічної підтримки та детально описала ситуацію. Мій акаунт було тимчасово заблоковано для перевірки, але зі мною так ніхто не зв'язався, тому через деякий час я знову звернулась до тех підтримки, де мені порадили перейти на форум та написати скаргу. Мені дуже шкода, що склалась така ситуація. Я завжди намагаюсь дотримуватись правил сервера і не мала наміру їх порушувати. Щиро прошу вас врахувати всі обставини та, за можливості, переглянути покарання або скоротити термін блокування. Це дуже важливо для мене. Дякую вам за розуміння та приділений час.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ГА-ЗГА-Керівник.383702/post-1534716
5. Дата порушення: 26.03.2026

Останнє редагування:

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
Ваше оскарження взято на розгляд
Звяжіть зімною у діскорд:
kartee

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі