Данил Грамов
Не будем говорить о плохом, а лучше сделаем
- Реєстрування
- 7 Кві 2023
- Дописи
- 24
- Реакції
- 11
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: Ярослав Дейдаров
- Особистий нікнейм: Данил Грамов
- Суть скарги: адміністратор видав покарання за образи. Від мого імені не було жодної образи окрім слова "глупий". Так, була нецензурна лексика, але чи є це забороненим під час судної ночі? (нецензурна лексика, а не неадекватна поведінка, прошу підмітити)
Спочатку наш діалог почався зі спору щодо російської та української мови, ніби у нашій країні я зобов'язаний ОБОВ'ЯЗКОВО перейти на українську мову, а не мову окупантів. Я спілкуюсь тією мовою, якою мені зручніше, та не вважаю це порушенням РЕАЛЬНИХ законів чи ІГРОВИХ правил.
В нас пів країни спілкується російською мовою, і чомусь ніхто не саджає їх у КПЗ, тюрьму, та ще щось.
Людина (Вадим Садівський) в свою чергу, через яку мене замутили, проявляла образливі слова, але Адміністратор Ярослав навіть цього не помітив.
Прошу дати мені детальну відповідь, щодо образливих висловлювань з мого боку не відмовляюсь, але одночас в своє оправдання скажу, що нікого не ображав переходячи на особистості. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *пипипупучек*
- Дата походження: 11.08.2023(2:22)
Останнє редагування: