Ілля Коломойськиий
Новий гравець
- Реєстрування
- 21 Бер 2023
- Дописи
- 23
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
в мене питання чого ти добиваєсся все було по формі на фрапі све чути чітко і все по правилам це реально смішно1.Ілля Коломойський
2.Роні Хелл
3.Була ситуція вчора, я образив гравця, за що поніс покарання. Я зрозумів свою провину та більше такого робити не буду. Вибачаюся та прошу зменшити термін.
4.23.09.2023
5.
відсидиш подумаєш про вчинок а то мені реально стало аж неприємно як взагалі можна таке казати1.Ілля Коломойський
2.Роні Хелл
3.Була ситуція вчора, я образив гравця, за що поніс покарання. Я зрозумів свою провину та більше такого робити не буду. Вибачаюся та прошу зменшити термін.
4.23.09.2023
5.
ты если не знал можно признать вину и сократят срок, чего ты добиваешься?відсидиш подумаєш про вчинок а то мені реально стало аж неприємно як взагалі можна таке казати
Багато хочеш треба думати перед тим як таке сказатиЯ хочу что-бы мне срок меньше сделали
ніц небудеты если не знал можно признать вину и сократят срок, чего ты добиваешься?
ніц небуд
ух ты, такой уверенныйніц небуде
Ты тожеБагато хочеш треба думати перед тим як таке сказати
откисайніц небуде
С обрезаной фрапсой все герои и можешь даже не оправдываться, тебе фартануло что суда небыло так бы за обман администрации с кайфом отлетелБагато хочеш треба думати перед тим як таке сказати