Відмовлено Оскарження попередження для клана від ст.модератор Кирило Бакулін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мішаня Меджик

Лідер клану "BARDEL"
Реєстрування
20 Вер 2024
Дописи
16
Реакції
6
Бали
6
Вік
26
  1. Нікнейм адміністратора: Кирило Бакулін
  2. Особистий нікнейм: Мішаня Меджик
  3. Суть скарги: Доброго дня прошу перевірте будьласка чи дійсно ст.модератор Кирило Бакуліндав правельне попередження для мого клану BARDEL , так як нас кількість людей всього 3 я немігби оголошувати війну за бізнес бо це немає смислу, можливо з акаунта мого модератора зайшли і оголосили війну випадково( мій модератор то моя дружина, но у нас є син якому 5 років він ще невміє читати но дуже класно грає на ноутбуці, можливо він випадково в неділю 18.05.2025 нажан на кнопку оголошення війни, так як я сам військовий я не міг цього передбачити та завадити нажиманню кнопки), прошу будь ласка передивіться попередження та війдіть у моє положення. Я повністю сам розвиваю цей клан з нуля. І нехотілось би його втрачати із за такої помилки. Вибачаюсь за незручність, та прошу оголосити амністію та зняти попередження, Наперед велике дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Покарання видане на форумі 18.05.2025 рік https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Система-доган-кланів.47054/post-1183523
  5. Дата походження:23.05.2025

Останнє редагування:

Володя Мельник

ГА 01 на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
1,096
Реакції
550
Бали
198
Вітаю шановний гравець!

Переглянувши докази адміністратора виношу вердикт:
покарання було видано вірно

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі