Відмовлено Оскарження послухайте мене ГА!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Васьків

Старожила Ukraine Gta
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
136
Реакції
211
Бали
443
1. Ваш нікнейм:Кирил Миклин
2. Нікнейм адміністратора:SERVER
3. Суть скарги:Вітаю пане,Конор в мене є бан за чіти на 6 тисяч днів.Я вам ще раз кажу що це не я використовував чіти а я продав акаунт другій людині у мене є всі переписки в тг можу вам все показати і поговорити з вами у войсі та все вам угрунтую що це не я використовував чіти.Прошу вас прислухатись до мене та надати мені відповідь,а не тільки писати що будете заблоковані за спам.Який спам???
Я хочу тільки зняти бан та спокійно далі грати а ви не даєте мені цього зробити Будь ласка вийдіть зі мною на звязок та я вам все покажу і розкажу за передачу акаунтів це є менше покарання:

2.4. "Передача акаунту" - Забороняється тимчасово передавати доступ до облікового запису третім особам (передача другу/рідним/колегам/незнайомцям). Карається той хто передав, та той хто прийняв акаунт. | Бан 31 - 6000 днів
Зауважте! Якщо на Ваш акаунт, останній вхід був зі стороннього серійного номеру (пристрою), який відрізняється від реєстраційного, власник якого отримав блокування, тоді і Ваш аканут буде також заблокований.
Можете перевірити по серійнику!
очікую вашої відповіді
мій дс-mykolax52,TG:mykolax_UG
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:04.08.2026

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,518
Реакції
632
Бали
409
Вітаю

Відповідь було надано в минулій скарзі.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі