Відмовлено Оскарження,прохання про 2 шанс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Лип 2025
Дописи
21
Реакції
9
Бали
158
1. Ваш нікнейм:добре не памʼятаю (саня бурий)
2. Нікнейм адміністратора:server
3. Суть скарги:
Шановна адміністраціє!
Звертаюся до вас із щирим проханням переглянути моє блокування та, якщо це можливо, надати мені ще один шанс.
Для мене Ukraine GTA — це значно більше, ніж звичайна гра. Протягом тривалого часу я проводив тут багато вільного часу, знайомився з новими людьми, розвивав свого персонажа та намагався бути корисним для проєкту. За цей час мені вдалося побувати у різних фракціях, отримати відповідальні посади, зокрема полковника ДСНС. Усе це вимагало великої кількості часу, терпіння та зусиль, тому втрата акаунта стала для мене дуже болючою.
Я не хочу виправдовувати свої дії або перекладати відповідальність на когось іншого. Я розумію, що адміністрація виконує свою роботу, щоб на сервері панувала чесна гра для всіх гравців. Саме тому я повністю приймаю те, що сталося, і щиро шкодую про ситуацію.
Я зробив для себе висновки та усвідомив, наскільки серйозними можуть бути наслідки навіть одного неправильного рішення. Запевняю вас, що надалі буду набагато уважнішим і більше ніколи не допущу подібної ситуації. Для мене цей випадок став справжнім уроком.
Прошу також звернути увагу на те, що за весь час гри я прагнув підтримувати гарну репутацію, допомагати іншим гравцям і брати активну участь у житті проєкту. Мені б дуже хотілося, щоб під час розгляду звернення була врахована вся моя історія на сервері, а не лише цей прикрий випадок.
Я дуже сумую за грою, людьми, з якими спілкувався, та атмосферою проєкту. Ukraine GTA стала частиною мого повсякденного життя, і зараз мені справді не вистачає можливості знову зайти на сервер.
Щиро прошу вас проявити розуміння та, якщо це можливо, дати мені другий шанс. Я готовий довести своїми подальшими діями, що зробив правильні висновки, поважаю правила проєкту та більше ніколи не допущу подібного порушення.
Дякую за те, що знайшли час прочитати моє звернення. Незалежно від вашого рішення, я поважатиму його. Проте дуже сподіваюся, що ви дасте мені можливість повернутися до гри й почати все заново, вже без будь-яких порушень.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Тик
5. Дата порушення:не памʼятаю

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,316
Реакції
2,344
Бали
558
Вітаю, в оскаржені відмовлено. У вас недавно лише видане блокування за чіти на 01 сервері

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі