Зачинено Оскарження проханя дати шанс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Січ 2023
Дописи
118
Реакції
95
Бали
31
1. Ваш нікнейм: Юмейсяшка Хард 93415
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Кримський
3. Суть скарги: Доброго дня, шановна адміністраціє! Я звертаюся до вас із щирим, глибоким проханням про амністію і щиро благаю розглянути моє звернення. Я повністю усвідомлюю свою провину і щиро каюсь у вчиненому. Мені надзвичайно прикро, що через мою необачність я порушив правила серверу і отримав бан. Я розумію, що це створило проблеми адміністрації та іншим гравцям, і мені соромно за свої дії. Ці кілька днів у бані дали мені час серйозно подумати над своєю поведінкою. Я зрозумів, наскільки важливо дотримуватися правил і поважати працю адміністрації. Обіцяю, що зробив висновки і більше не повторю такої поведінки. Я щиро готовий довести, що можу грати чесно, відповідально та з повагою до всіх учасників серверу.
Цей сервер для мене більше, ніж просто гра. Це місце, де я знайшов друзів, де я відчуваю командний дух своєї фракції і де для мене справді важлива кожна подія. Саме тому зараз я звертаюся до вас із великим проханням: вже цієї суботи відбудеться битва за картель, і для мене неймовірно важливо взяти участь. Я не хочу підводити свою команду, я не хочу втрачати шанс бути частиною цієї події через свою помилку. Я щиро благаю вас дати мені ще один шанс, проявити милосердя і скоротити термін покарання або надати амністію. Я готовий повністю дотримуватися правил, бути прикладом для інших і зробити все, щоб виправдати вашу довіру. Моя помилка була серйозною, але я готовий зробити все можливе, щоб її виправити.
Будь ласка, прошу вас: дайте мені шанс повернутися у гру, взяти участь у битві за картель і не підводити команду. Я готовий щиро доказати, що виправився, і більше ніколи не повторю подібного.
Щиро дякую вам за увагу, терпіння і розуміння. Дуже сподіваюся на ваше позитивне рішення і на шанс показати, що можу бути гідним гравцем цього серверу. З глибокою повагою та щирим каяттям.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1773673464666.png

5. Дата порушення: 15.03.2026

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,654
Реакції
1,088
Бали
253
Вітаю
Відповідь була надана в минулій темі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі