В очікуванні Оскарження-прощання,сподіваюсь це побачать всі ті з ким особисто знайомий

Leus denis

Козак
Реєстрування
25 Сер 2026
Дописи
8
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш нікнейм та ID: Денис Леус
2. Нікнейм адміністратора: Серго Голд
3. Суть скарги: Заблокували покупка/спроба продажу акаунту я нічого такого не робив ,як пояснив адміністратор,що типу за мене хтось написав,друзі так можна писати за кожного хто грає і вас відкинуть,але все рівно дякую проекту,за кожного кого знаю ,було круто,але дуже жаль що за якоїсь підстави ,відкидають тебе,коли ти навіть день народження був на сервері,вкладав час,фінанси,та енергію,але все рівно проект дуже гарний,всім дякую,але починати спочатку ,бажання немає ,знаючи що в любий момент тебе знову ,підставлять та забанять,всім дякую всіх обійняв ,сподіваюсь що гімном ні для кого не був,всім мирного неба та бережіть себе,життя продовжується ,і це ще та рольова гра)peace
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
5. Дата порушення: 07.10.2026

Вкладення

• IMG_5293.jpeg
    IMG_5293.jpeg
    342.3 Кб · Перегляди: 10

Leus denis

Козак
Реєстрування
25 Сер 2026
Дописи
8
Реакції
5
Бали
8
P.s а і так якщо адмін запевнює,що я знав про продаж акаунту,то хай покаже хоч один скрін з імушкою,чи ще з чимось що я передавав,чи продав той акаунт,а просто десь написати всі можуть що продам акаунти всього ноль другого сервера ,тепер треба банити усіх….чесно дуже і дуже неприємно…..особисто я ніяких дій не вчиняв до продажу чи передачі акаунту другим особам

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі