Розглянуто Оскарження рішення Адміністратора Єгор Вегас

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталік Миколенкo

Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
26 Лип 2022
Дописи
301
Реакції
216
Бали
88
Веб-сайт
t.me
  1. Єгор Вегас
  2. Віталік Миколенко
  3. Суть скарги: Я не згоден з рішенням даного адміністратора. Пояснюю ситуацію: Людину було затримамо в ІТТ за непідкорення після чого він почав говороити погано про родичів. Я викликав адміністраторів щоб вони про спекали. Після чого я підійшов до людини та просто перепитав хто моя матір? він сказав на це Ш****. Чому я не згоден? по перше адміністраці хвилин 2-3 були в спекі і повині були чути порушення від нього. Тому я не вважаю що це була провокація якщо людина би не сказала то тоді можно рахувати як провокація але вона спецально відповіла! Прошу розгялнути рішення! Дякую. Тим паче чого мені провокувати!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот):
    1737192593231.png
  5. Дата походження: 18.01.2025

Єгор Вегас

Модератор | 6 серв.
Реєстрування
6 Лис 2024
Дописи
70
Реакції
27
Бали
23
Вітаю, шановний гравець.
Докази Вашого порушення було передано ГА та ЗГА.
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.
Приємної гри на Ukraine GTA 💙💛

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Адміністратор не чув образи родичів під час того моменту, коли ви перебували на верху. Образи були помічені лише після того, як ви задали питання гравцеві, на яке він негативно вам відповів. Покарання видано вірно, лише помилка в тому, що потрібно було видати замість jail mute. Враховуючи, що адміністратор нещодавно зайняв дану посаду, він поки навчається. Стосовно цієї ситуації з ним буде проведено бесіду.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі