Розглянуто Оскарження рішення Артем Косик| Людвіг Байсер для ЗГА, ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
48
Реакції
15
Бали
11
1.Нікнейм адміністратора: Артем Косик
2. Нікнейм гравця: Людвіг Байсер
3. Суть скарги: Як може адміністратор ссилатися на домисли третьої особи, без будь яких доводів і фактів? В цій темі гравець тільки припускає свої варіанти. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Людвіг-Байсер-Злив-гравців.220068/
До чого ці силки на скарги? Мої скарги були повністю розглянуті з повними фрапсами. Щодо ситуації з ЦР і БМВ Ф10 то ми розглянули з Валерією Тимошик і ГА.
4. Докази видачі покарання: прикріпив до теми
5. Дата походження: 16.10.2024

Вкладення

• Снимок экрана 2024-10-16 212314.png
    Снимок экрана 2024-10-16 212314.png
    80.3 Кб · Перегляди: 85
Останнє редагування:

Ліссі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
117
Реакції
396
Бали
68
Я вважаю що можу тут висловитись. Чому я написала скаргу? Бо мені шкода людей,яких ти провокуєш і виставляєш на форум. Я теж стала жертвою твоєї провокації,де ти мене 3 рази підряд вбивав на моєму котеджі і «очікував» мене біля нього.
Я передивилась скарги,які ти викладав на гравців,і там чітко була провокація!!! Чому ти просто не можеш спокійно грати та насолоджуватися грою? Навіщо робити так «западлянки» іншим?

Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
48
Реакції
15
Бали
11
Я вважаю що можу тут висловитись. Чому я написала скаргу? Бо мені шкода людей,яких ти провокуєш і виставляєш на форум. Я теж стала жертвою твоєї провокації,де ти мене 3 рази підряд вбивав на моєму котеджі і «очікував» мене біля нього.
Я передивилась скарги,які ти викладав на гравців,і там чітко була провокація!!! Чому ти просто не можеш спокійно грати та насолоджуватися грою? Навіщо робити так «западлянки» іншим?
це сугубо твоя думка. Ніяких провокацій на моїх скаргах немає. Це треба довести, своєю думкою ти це не можеш зробити. Скидай хоча б якісь скріни чи фрапси з моїми провокаціями. Покарання видано на безпідставній основі!

Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
48
Реакції
15
Бали
11
ти вводиш сама адміністрацію в оману зі своїми казками. Спочатку докази на відео моїх провокацій, а домисли свої залиш при собі.

Ліссі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
117
Реакції
396
Бали
68
ти вводиш сама адміністрацію в оману зі своїми казками. Спочатку докази на відео моїх провокацій, а домисли свої залиш при собі.
Я не хочу тут флудити,адміністрація знає що робить. Хочеш про це поговорити? Очікую в дс!

Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
48
Реакції
15
Бали
11
Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
48
Реакції
15
Бали
11
Мне кажется что Лиси в своей жалобе все подробно расписала
коли кажеться то треба христитися! Ні одного фрапса чи обгрунтованого скріна де я когось зливаю. Вирішені теми приліпила ,як завжди, сильно переживаєте за мене?)

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Покарання видано вірно!
Ви провокуєте гравців,тим самим потім йдете на форум та складаєте на них скарги.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі