Відмовлено Оскарження рішення адміністратора Рома Семеген

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Дубровський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
172
Реакції
65
Бали
77
1. Ваш нікнейм:
Олег Дубровський

2. Нікнейм адміністратора:
Рома Семеген

3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністраціє!

Я не погоджуюся з рішенням адміністратора щодо моєї скарги на гравця Джигіт Одінс.

У своїй скарзі я вказав таймкод 09:20–10:05, на якому чітко зафіксована суть порушення: гравець Джигіт Одінс [220321] вбиває мене у зеленій зоні та завдає шкоди моєму транспортному засобу.
Відеодоказ має тривалість близько 10 хвилин, проте сама ситуація відбувається саме в зазначеному таймкоді. Я вказав точний момент, який необхідно переглянути для розгляду порушення.

У моєму випадку я вже вказав точний таймкод 09:20–10:05, де зафіксована суть порушення.

Для повнішого розуміння ситуації додатково вказую таймкоди всього відеодоказу:
00:01–03:00 — я перебуваю в AFK близько 55 хвилин, після чого виходжу з AFK, їду на парковку біля магазину риболовлі, змінюю транспортні засоби та займаюся своїми справами.

03:05–08:10 — проводжу фотосесію зі своїми транспортними засобами. Порушень чи конфліктних ситуацій у цей момент немає.

08:15–10:05 — після завершення фотосесії я їду та повертаюся на парковку біля магазину риболовлі. Після цього гравець Джигіт Одінс [220321] підходить до мене, вбиває мене у зеленій зоні та завдає шкоди моєму транспортному засобу, після чого я помираю.

Прошу переглянути рішення адміністратора та повторно розглянути мою скаргу по суті.

4. Доказ отриманого покарання / рішення адміністратора:
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/220321-dm-in-gz-dm-car.426086/#post-1682795

5. Дата Порушення:
23.07.2026 15:32

Надін Арквейл

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
1,104
Реакції
546
Бали
675
Вітаю.

Адміністратор надав відповідь у зазначеній скарзі. Жодних зауважень щодо відсутності таймкодів у відповіді не зазначалося.

Відмову було надано через надмірну тривалість відеодоказу. Враховуючи, що вами вказано таймкод лише на останню хвилину відео, рекомендується обрізати запис до приблизно 3 хвилин, залишивши лише момент порушення, та повторно вказати відповідні таймкоди.

Оскільки відео тривалістю 10 хвилин є надто довгим для розгляду, рішення про відмову відповідає вимогам правил оформлення та подання скарг.
Якщо відео менше ніж 1 хвилина або понад 5 хвилин (виняток коротка ситуація, яка не потребує відео на 60 секунд, або довготривала ситуація, яку обрізати до 5 хвилин не можна для повного розуміння);

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі