Назарій Соколовський
Новий гравець
- Реєстрування
- 1 Бер 2026
- Дописи
- 1
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
1. Ваш нікнейм: Назарій Соколовський
2. Нікнейм адміністратора: Захар Лісовий
5. Дата порушення: 01.03.2026
2. Нікнейм адміністратора: Захар Лісовий
3. Суть скарги: 01.03.2026 о 22 годині 11 хвилин мною було отримано блокування аккаунту за порушення п.5.9 (Образа гравців) та п.5.10 (Неповажне ставлення до гравців) правил серверу та з даного приводу хочу пояснити, що у вказаний день у мене та у мого товариша Юрія Соколовського відбувся словесний конфлікт із гравцем "Міша Буравков", в ході якого вищезгаданий гравець ображав мене та мої рідних в ігровому чаті та внаслідок цього гравцем "Саня Довжик" було складено та нідслано скаргу на мене, мого товариша та гравця "Міша Буравков". Хочу зазначити, що вказаний конфлікт розпочав "Міша Буравков" починаючи ображати мене, моїх рідних та мого товариша, при цьому почав переходити на особистості, на що я відповідно почав відповідати йому теж у образливій формі, при цьому його рідних я ніяк не ображав. В подальшому, ми заспокоїлись та більше ніяк між собою не конфліктували. Також хочу повідомити, що вивчивши скаргу гравця "Саня Довжик" я можу зазначити, що додані ним докази (Скріншоти гри) не є достатніми, оскільки на них зображено лише частину конфлікту та вказані докази не відображають усіє події, гравець склавший скаргу, по суті надав лише докази "Зручні" йому та не надав будь яких доказів початку події та її закінчення а лише частину. На доданих у скразі доказах можна побачити, що я не переходив на собистості а усі мої дії були вчинені як реакція на дії гравця "Міша Буравков". Я повністю визнаю свою провину у порушені правил серверу, а саме п.5.9 та п.5.10 та щиро каюсь за вчинене порушення, у моїх діях дійсно вбачаються ознаки образи гравця та неповажливого ставлення, проте вказані порушення не є у надто вираженій формі чи надмірній кількості, а від так, посилаючись на усе вище сказане видане мені покарання (блокування на 10 днів) є занадто суворим та я прошу адміністрацію розглянути можливість замінити покарання на більш м'яке (що дозволено правилами серверу).
Заздалегіть дякую за розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Заздалегіть дякую за розуміння.
5. Дата порушення: 01.03.2026
Останнє редагування: