Розглянуто Оскарження рішення для ГА для керівника проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергiй Краснокутський

Шановний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
29
Реакції
41
Бали
23
Нікнейм адміністратора: Владислав Веркут
Особистий нікнейм: Сергій Краснокутський
посилання на скаргу

Суть скарги: я лідер клану DDTMS хочу оскаржити рішення данного адіністратора а саме:

1. 17.09.2023 а саме порушення "Багоюз" , воно було виконано від людини яка вже не знаходится певний час в в нашому клані , а була видалена майже одразу після багаторазових порушень серверу ...

2. 17.09.2003 "Образи батьків" - була здійснена не від мого клану, - а від клану "бандидос", які отримали покарання та потім оскаржили його, а гравець з мого клану який порушив, - також отримав покарання та з часом був видаленний !

3. 18.09 "Нешаблове ставлення до гравців " - ця людина знаходилась в нашому клані недавно .. а також була правокація від гравця , - де саме він намагався витягнути порушення з данної особи що категорично забороняется правилами ...
(7.30 Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.)

4. 19.09 "RK+DM " .. порушення від гравця ... він повертався на місце смерті без очікування перезарядки ..
взагалі це було порушення, не тільки від нашого клану а з різних організацій , тому це по суті людський фактор , тому видавати особисте покарання щодо клану, вважаю не доречним ...

5. 21.09 "Образи адміністрації " - людина не знаходилась в клані що саме було видно по його персонажу , також в подані скарги не було вказано який саме клан порушник, тому на той час, це особиста справа "гравця" порушника а не клана особисто ...

Лідер клану, модератор та інші посадові учасники клану , не мають змоги контролювати кожного гравця клану особисто, та навмисно їх примушувати "не порушувати" , а можуть тільки попросити ..

я особисто проводжу виховну годину, щодо вивчення правил та запобігання правопорушень в цілому ..

також ми не розуміем, чому саме "данна" особа подала цю скаргу ... бо від неї були не поодинокі випадки не однарозового злиття мого та союзних кланів .. нагадую що (7.34 Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, фракції або клану.) .. також за данним кланом було замічено зливання Адміністрації , у легкій формі, але воно мало місце бути! Я не прошу зняття догани, але прошу покарати данного гравця за злив кланів .. та адміністрації ..адже це може продовжуватись вічно і запобігати розвитку неоф... та проекту в цілому ...Адмінстрація сама в силі виявляти порушення та видавати покарання сомостійно без нагадування їм про це, адже Адміністрація і так працюе чудово .. дякую !

Останнє редагування:

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Вітаю, на перший раз зніму догану.
Що стосується гравця, за його активністю простежимо та в разі виявлення порушень він понесе покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі