Розглянуто Оскарження рішення/для вищого керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бейлі Овнмазік

добро или зло?
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2022
Дописи
566
Реакції
314
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора:Владислав Веркут
  2. Особистий нікнейм:Анна Мерссі
  3. Суть скарги:Не згідна з рішенням ЗГА,що до зменшення бану по цій скарзі Тут ,адже людина не просто сказала погані слова та пішла,а продовжувала оскання протягом 15 хвилин,оски були різні принижень мої гідності,приниження мене та багато іншого,я не можу навіть уявити причин через які можна говорити такі слова.Провокацій від мене особисто не було,чому б могло прозвести до таких висказувань в мою сторону .Ситуація почалась з того,що приїхавши до бункеру я підійшла та запитала номально як справи?Нашо отримала відповідь шо я {ШЛ**А},тільки після цього я почала записувати.Я не вважаю шо за ніч людина подумала та щиро зрозуміла суть своїх слів.Розбан та скороченя терміну на такий малий,особиста образа для мене адже людина яка так жорсто виражалась,та принижувала мене згадуючи та оскорбляючи моє життя в реал.житті,що абсолютно ніяк не стосується гри,залишиться майже безнаказаною.Також що до образ,від інших як вона писала,чути що до моменту пока вона мене не почала обзивати,ніхто поганого нічого не сказав,тим паче я за всю нашу розмову не дала жодного приводу для осків,та не обзивала її у відповідь.Тому прошу перозглянути скаргу,та ознайомись з доказами яка я прикріпила,на жаль вписати тайм код тут неможливо адже весь час оски.Також прошу дійсно перевірити скільки раз людина отримувала покарання у вигляді муту,за образи гравців за останіх 2 місяця.Надіюсь на справедливе рішення.Також попрошу одразу закрити скаргу від офтопу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Ось та Ось
  5. Дата походження:14.10.2023

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, покарання було видано вірно, бачу що Заступник Головного Адміністратора зменшив покарання.

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі