Розглянуто Оскарження рішення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Cеріо

Активний
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
130
Реакції
31
Бали
33
Нікнейм адміністратора:Чіфую Токугава
Особистий нікнейм:Іван Серіо
Суть скарги:бажаю здоровя шановне ГА/ЗГА сьогодні під час обзвону на ПП в кінці адміністратор сказав що я читав з вікіпедії говорячи про мою відповідь що до ККУ та я хочу оскаржити це рішення та готовий перепройти обзвон за потребою

1. Я чисто фізично не міг переходити між сторінками вікіпедії та читати з неї під час гри у динозаврик

2. В доказах знизу видно час який я провів у телефоні обзвон в середньому триває 15 хв та в усіх соц мережах у мене навіть їх і немає
(Вийняток телеграм та я все рівно у ньому достатньо часто переписуюсь не залежно від ситуації)

3. Під час питання про ККУ я казав що це Кримінальний Кодекс України який містить у собі відповідальність за порушення правил та нічого більшого що також не аргоментує це рішення

4. Гра у динозаврика де я непогано грав та без пауз

5. Після моїх аргументів слідкуючий сказав що я міг вийти з акаунту та читати але аргумент про час у хромі також є в мою користь

Прохання запросити у адміністратора повний фрапс та підвищити/дати можливість в коротші сроки знову пройти обзвон та довести що я компетентна людина яка заслуговує цієї посади

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць

Дата походження:21.01.2025

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Спробуйте заново подати свою кандидатуру на посаду та пройти співбесіду.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі