Відмовлено Оскарження рішення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адам Міцкевич

Тінь Сервера| Північна Україна
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
341
Реакції
387
Бали
123
1. Адам Міцкевич
2. -
3. Вітаю, хотів би оскаржити рішення ГС і мабуть Згс держ щодо недовіри на сьогоднішній обзвон на посаду лідера

Перш за все, це моє перше серйозне порушення за 5 тижнів (5 звітів) де я активно проявляв себе на посаду заступника НПУ, конфліктів немав та виконував свою роботу максимально гарно

Я не заперечую, що дії які я зробив вчора, несуть негативний вплив на мою довіру до адміністрації, однак за 5 тижнів роботи 1 серйозне порушення і настільки велике покарання (не звертаючи увагу на догану та інші плюшки які описані в скарзі)

Давайте глянемо ситуації

Ви просто стоїте як вас без причини починають тулить, все зафіксовано на фрапсі, ви повертаєтеся і даєте опір а вони роблять РК 3+ рази, ви їх затримали та я вирішив використати роль бед коп по максимуму зважаючи що це клани які всім серцем ненавидять НПУ

Багоюз на жаль так довелось трохи використовувати, так склалися обставини

Нон рп вважаю що особисто я не робив оскільки відігравав кожну дію

Інше погоджуюсь

Однак я прошу вас, будь ласка передивтись своє рішення адже як сказавши зверху це моє перше серйозне порушення з моменту призначення і я не раз доводив свої вміння, роботу та інші фактори які можуть пом'якшити покарання, вплинувти на ваше рішення, я уже давно іду до цього і прошу вас переглянути рішення щодо цієї ситуації

4. -
5. 01.06.2026

Даніл Волошин

Куратор Адміністрації | 04 Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
195
Реакції
117
Бали
88
Вітаю!

Ви отримали доволі серйозне покарання, тому адміністратор ухвалив рішення не допускати вас до обзвону. Посада лідера НПУ вимагає високого рівня відповідальності, дисципліни та дотримання правил проєкту.

У допуску до обзвону вам відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі