Розглянуто Оскарження рішень ЗГА / Підозра на блат / Некомпетентність / Халатність / Для керівника.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тревіс Хард

Активний
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
141
Реакції
1,634
Бали
96
Нікнейм адміністратора: Владислав Веркут
Особистий нікнейм: Тревіс Хард
Суть скарги:

1.
Насамперед хочемо звернути увагу керівництва, що данний адміністратор вже був знятий з посади на 02 сервері з причини: злив адмінського чату звичайним гравцям, блат клану. Скрін 1

2. Судячи з уривків відео, можемо зробити висновок, що адміністратор давно знайомий з данними гравцями ще з 02 серверу, а саме клан Мілано, які перебувають в ЧС проекту за чіти.
Перший , другий фрагмент відео - Владислав Веркут заходить в ДС канал, в який його запросила Юля Рейз (лідер Marauders), і він одразу впізнає усіх гравців, які знаходяться в ЧС проекту. Тобто можемо зробити висновок, що з усіма ними він прекрасно знайомий, і можливо навіть вони добре спілкуються, що доводить його вислів: Верните Мілано, де грали абсолютно всі ті самі люди, які використовували і продовжують використовувати чіти на 04 сервері за клан Marauders. Також хтось скидає йому відео фіксацію з Діскорду, власники якого ЧС проекту, що дає нам зрозуміти, що зв'язок між ними дійсно присутній. Скрін 9-10
Третій , четвертий фрагмент відео - бачимо що даний адміністратор в аж занадто гарних відносинах з Юлею Рейз, також це доводить її відео на ютуб відео / тік ток відео , де видно що вони дуже багато часу проводять разом в грі, що є не правильним для адміністрації виділяти одного гравця з поміж інших, особливо коли це лідер клану. Також нище ми можемо побачити на рішення ЗГА стосовно данного клану (пункт 3)

3. Дуже дивне прийняте рішення зняти блокування для данного клану, незважаючи на таке їхне серйозне порушення (використання стороннього ПО учасниками клану на битвах за картель/територію)
Скрін 2-3
Також цікаво, чому клану не була видана догана за блокування іншого гравця, який використовував чіти на битві за картель.
Скрін 4
Ситуація з передачею аккаунту іншому гравцю, а саме ймовірно ЧС проекту. Судячи з переписки ЗГА стверджує, що все перевірено було ним з приводу цього гравця, проте покарання було видано лише іншим адміністратором, завдяки якому після звернення все було насправді перевірено. Що доводить халатність ЗГА до своєї посади, ніяк не зацікавлений у виявленні гравців, які не честно грають проти інших кланів.
Скрін 5

4. Прикривання блату інших адміністраторів, а саме Рафаеля Тоширо. Ми звернулися з підозрою та проханням перевірити данного адміністратора на блат. Маємо підозру, що це все було прикрито та не вирішено до кінця, тому просимо керівництво розглянути це більш детально, та прийняти міри.
Скрін 6 , відео доказ , Скрін 8
5. Також адміністратор чомусь перевищує свої повноваження та натякає на видалення клану, хоча від нашого клану дуже мало порушень за весь час існування. Ми є активним кланом, приймаємо активні участі у ГРП, битвах за території, та одразу знімаємо догани. Тому вважаю безглуздими такі погрози. Чому гравці не мають право на свою думку та справедливість, якщо ця думка відрізняється від думки ЗГА, і одразу йдуть погрози про видалення клану. Скрін 7

Дуже дивно, що стосовно саме цих кланів (Marauders / КenzoFamQ) ЗГА завжди проявляє поблажки, їм багато пробачається, під них змінюють правила, прикривають адмінів,які їм домомагають. Просимо звернути увагу керівництва на цю халатність ЗГА, та прийняти міри.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): за весь час, все вказано вище.
Дата походження: 21.09.2023

Владислав Веркут

Північна Україна
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
682
Реакції
947
Бали
20
Вітаю.

Хочу додати свою думку, до Вашої скарги. Відповідно по усім пунктам які Ви прописали, задля того щоб інші гравці також знали та бачили усе.

1. Перший пункт - дійсно правда. Мене і насправді знімали з тих причин, але з моменту зняття з посади Модератора на 02 сервері, пройшло більше ніж пів-року, вважаю не доцільним якось взагалі прикріплювати цей "факт", до скарг у цей час.
2. Ви правильно прописали "уривків", так як майже кожна фраза була вирізана з контексту. І навіть якщо я був у тому дискорд каналі, та спілкувався з гравцями які знаходятся у ЧСП, це було ніяк не зв'язано з моїм відношенням до них, або до лідеру клану Marauders. Ви можете звернути увагу також на те, що у той же час, у дискорді був і інший адміністратор, ЗГА 02 серверу - Артем Скакун. І цілі, які виконувались при спілкуванні з гравцями ЧСП, ніяк не "товариські". Було неодноразово проговорено про закінчення їхньої гри зі сторонніми ПО, відповіді на питання, чому вони ніколи не вийдуть з ЧСП (гравці ніяк не зацікавленні у чесній грі, допомогі проєкту, та у загальному нормальному відношенню до проєкту), та було запропоновано поспілкуватись з керівництвом, про питання які їх бентежать. Щодо моїх відносин з лідером клану Marauders, також ваші слова не більш ніж просто, очорніння. Усі відео з цим гравцев були записані ще у момент коли вона знаходилась на посаді адміністратора - але чомусь, про це Ви "змовчали".
3. Щодо блокування гравця та не видачі догана. Не розумію чому Ви прикріплюєте мене до цього, так як навіть на Вашому скріншоті видно, що Ви спілкувались з ГА, з цього приводу - а не зі мною. Я не був ознайомлений з цією ситуацією, від того і не можу казати про рішення які були приняті. Про ситуацією з передачею аккаунта, я також не був ознайомлений, про це мені не писали не Ви, ніхто інший, та навіть Ви, обрізали скріншот який надали, так як наступним повідомленням, я Вам дав відповідь "Якщо честно, не пам'ятаю". Тобто, зверніть увагу на те, що я навіть не знаю цього гравця, і взагалі ситуації з ним. Щодо зняття блокування. Блокування були зняті не тільки клану Marauders, а і кланам HarrisonFamQ, та також вашому Squeeze. Не бачу ніякого сенсу, залишати старі блокування, при повному оновленні розділу Неофіційних організацій, оновленню правил Битв за райони (на яке і було видано блокування раніше), новій мапі битв за райони, та багато іншого. У цьому немає ніякого сенсу, так як навіть на проєкті заведено при "масштабних" оновленнях, масові розблокування гравців.
4. Щодо цього з адміністратором було не одноразово проведено бесіду, були перевірки логів, спілкування з гравцями, та керівництвом. Спочатку адміністратор отримав покарання, але після більш детального розбору ситуації, догана була знята керівництвом. Також, вважаю не доцільним, "приклеювати", цю історію до мене.
5. Дуже дивно що навіть, у цьому пункті Ви вирізали скріншот. Ви неодноразово мене попросили більш суворо відноситись до усіх порушень гравців, відкату системи штрафів, чесності, справедливості та іншого. На що я дав Вам логічну відповідь, що якщо Ви хочете щоб було саме так - не дивуйтесь, коли і Ваш клан буде видалено. Так як Ви, неодноразово подавали гравців які знаходятся у ЧСП на битви за території, та гравці грали на них. Намагались подати гравців з ЧСП, на битву за картель. Спеціально домовились з кланом HarrisonFamQ, щоб вони зливали Вам битви за райони, задля того щоб Ви отримали нагороду 8.500.000 гривень (за що Вам і клану HarrisonFamQ, і було видано блокування битв за райони). Покривали людину яка грала зі стороннім ПО, та знаходится у ЧСП, а на мої прохання не розповсюджувати інформацію, та ніяк не контактувати з цим гравцем - Ви не звернули уваги, та про те що над ним йде контроль, самому першому розповіли йому. Тому, і я хочу звернути увагу на це. Що Ваші слова, це ніяк не "чесність", "справедливість", та усі ці добрі слова, а не більше ніж - усунення конкуретнів. Що і є самою істинною правдою.

Усі Ваші слова, це не більш ніж просто очорніння мене, та моїх справ які я роблю для UKRAINE GTA. Єдина ваша ціль - усунення кланів, які Вам якось заважають. У вас немає цілі зробити щось гарне для цього проєкту. Як і цілей, допомагати адміністрації, та керівництву. Коли Ви бачите, що адміністрація не має бажання якось Вас "піднімати", і т.д, Ви дуже обурюєтесь, і вважаєте що заслуговуєте на це. Але, ні. Ви нічим не відрізняєтесь від тих гравців які знаходятся у ЧСП, та в ваших словах, немає ні "чесності", ні "справедливості", ні "правди", про яку Ви так кричите.

Скарга передана керівництву.​

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Протягом 2-х днів велась перевірка Заступника Головного Адміністратора, факту блату виявлено не було.
Щодо підозри на блат адміністратора, також була проведена перевірка - факту блату не виявлено.

Тепер щодо блату клану, була розмова в присутності лідера і керівництва серверу за участі керівника та мене, були дані відповідні вказівки клану та термін на виправлення.

А щодо халатності, керівництво серверу отримало відповідні покарання.

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, ситуацію було розібрано, блату від ЗГА немає.
що стосується саме Рафаеля Тоширо, адміністратор надав докази та надав повну ситуацію.

Що стосовно особистих переписувань відсутні будь-яких доказів.

Заступник головного адміністратора вже отримав покарання за недбалість

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі