Розглянуто Оскарження ситуації |Ірочка Свон|Рафаель Тоширо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Психо Бархатная

Поважний гравець
Реєстрування
6 Бер 2024
Дописи
104
Реакції
197
Бали
48
Нікнейм адміністратора: Рафаель Тоширо та Ірочка Свон
Особистий нікнейм:Ванесса Овнвайб
Суть скарги: Я не згодна з покаранням щодо «неадекватних висловлювань» там є грубі образи гравців. Але чомусь ви Рафаель Тоширо сказали , що мій «колега чи друг» також когось ображав. Але як ми бачимо саме в грі людина нічого не сказала , це було в нашому особистому спілкуванні в дискорді це перше , а друге «шо це за бічі?» , це питання і не являється якимось грубим оском , також кажу ще раз це наш особистий діскорд , то ви не повині влазити в наше особисте, та воно вас не повинно тривожити. Ви повині тільки дивитися ситуацію і ще раз повторюю не робіть таких некомпетентних виводів , ви мені самі 3 тижні тому видавали покарання образа гравців за якусь дрібницю. Вам надано повний фрапс з звуком всіє ситуації , я вважаю дані образи від гравця грубими щодо себе як до дівчини , я не буду повторювати ці слова , ви просто знову це передивитесь на фрапсі.
Дякую за увагу!
Не поспішайте , а то якщо б до вас як до адміністрації сказали б такі слова , то ви б видали бан людині , а ми як прості люди не заслуговуємо наказаній для людей , які нас можуть так ображати.
Докащи(скріншот /відео): тик
Дата:30.05.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Детальніше ознайомившись з відео, всеж з вами погоджусь, що це були все таки образи гравців, та покарання буде видано згідно правила
Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 1-14
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі