Розглянуто Оскарження скарги // Макс Ігнатченко // Для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Жов 2022
Дописи
51
Реакції
62
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Макс Ігнатченко
  2. Особистий нікнейм: Святослав Ярмоленко
  3. Суть скарги: Я повністю не згоден з рішенням пана Ігнатченка. Вважаю що він переглядав жалобу абсолютно халатно. Жалоба за яку мені дали джейл 60 хв та догану.

1.Жалоба написана взагалі від 3 особи.Я не знаю як ії можна було прийняти

2.Фрапс обрізаний,а повинен був бути повністю до моменту де ми зайшли до НПУ Х.

3.DM CAR Тобто пан Ігнатченко вважає абсолютно нормальним коли авто стоїть посеред дороги, та заважає руху,на фрапсі можна побачити що я їхав на маленькій швидкості та трохи погорнув від данного автомобіля,також в мене була очистка кешу тому я не міг швидко зреагувати,по рп людина має змогу звернутися до мене за компенсацією.

4. Далі НОН РП ДІЇ або в мене поганий зір або пан Ігнатченко вирішив пожартувати так.Я взагалі не зрозумів де нон рп дії,я приїхав за людиною по орієнтуванню бігав,шукав,знайшов,взяв хабар як бедкоп за цр та повернувся по ще одну людину у результаті мене почали провокувати,я на повних правах затримав людину щоб зробити тест на алкогольний або наркотичний стан.

5.Порушення статуту,порушення якого взагалі статуту ? Потрібна конкретика і якщо порушення є покажіть так само як і нон рп дії,бо я знаю свої повноваження.

6.Прошу передивится рішення пана Ігнатченка і навіть якщо було якесь порушення котрого я не побачив то перевидадіть коректно,дякую.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео) 1 скарга - тиц 2 скарга - тиц
  5. Дата походження: 08.11.23

Останнє редагування:

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, щодо покарання за DM Car з адміністратором буде проведено бесіду, покарання за NonRp та догану видано вірно. Адміністратор надасть уточнення в скарзі, за якими пунктами вона видана.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі