Саня Космос
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 12 Бер 2024
- Дописи
- 35
- Реакції
- 50
- Бали
- 333
1. Ваш нікнейм: Саня Космос
2. Нікнейм адміністратора: Влад Вакула, Рома Семеген
3. Суть скарги: Вітаю Шановна Старша Адміністріція, звертаюсь до Куратора Адміністраторів Надін Арквейл, Я подав скаргу тиць мені ця скарга була відмовленна тому що не було тайм-кодів на загальному форумі тобто скарзі хоча тайм коди були в самому відео на ютубі в описі що можна було так само переглянути, мені зробили зауваження що потрібні тайм-коди песпосередьньо з форума, потім я зробив перевидачу скарги тиць, і мені в тій скарзі по словам Рома Семеген відповіли
"Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Обріжте докази, де буде видно лише суть порушення гравця.
2. Нікнейм адміністратора: Влад Вакула, Рома Семеген
3. Суть скарги: Вітаю Шановна Старша Адміністріція, звертаюсь до Куратора Адміністраторів Надін Арквейл, Я подав скаргу тиць мені ця скарга була відмовленна тому що не було тайм-кодів на загальному форумі тобто скарзі хоча тайм коди були в самому відео на ютубі в описі що можна було так само переглянути, мені зробили зауваження що потрібні тайм-коди песпосередьньо з форума, потім я зробив перевидачу скарги тиць, і мені в тій скарзі по словам Рома Семеген відповіли
"Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Обріжте докази, де буде видно лише суть порушення гравця.
Якщо відео менше ніж 1 хвилина або понад 5 хвилин (виняток коротка ситуація, яка не потребує відео на 60 секунд, або довготривала ситуація, яку обрізати до 5 хвилин не можна для повного розуміння);"
Обрізати докази я не бачу сенсу томущо на то є чіткі тайм-коди де все чітко все розуміло видно, і все на форумі детально описано також з тими самими тайм-кодами, раніше в мене скарги з такими тайм-кодами приймали, на цьому моменті 2 моїх скарги було відхилено.. Я можу подати 3 скаргу на гравця також на тих осіб які порушували але я розумію якщо я подам 3 скаргу на скільки мені відомо по правилам та я сам переглядаю форум по іншим скаргам це буде ввжатись як злив клану, чого я робити не хочу а тільки щоб правильно винесли вердикт. Якщо 3 раз скарга буде відмовлена то мені буде погрожувати блокування аккаунту чого я не хочу і мені цього не потрібно, прошу детально розібратись в данній ситуації. Адміністрації приємної роботи та гарного і продуктивного дня!❤️
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 03.08.2026 21:45(Рома Семеген) 03.08.2026 20:36 (Влад Вакула) PL Час
5. Дата порушення: 03.08.2026 21:45(Рома Семеген) 03.08.2026 20:36 (Влад Вакула) PL Час
Останнє редагування: