Відмовлено Оскарження скарги DM in GZ//Порушення від модератора та лідера клану, та DM in GZ//Порушення від модератора та лідера клану (Перевидача)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Космос

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Бер 2024
Дописи
35
Реакції
50
Бали
333
1. Ваш нікнейм: Саня Космос
2. Нікнейм адміністратора: Влад Вакула, Рома Семеген
3. Суть скарги: Вітаю Шановна Старша Адміністріція, звертаюсь до Куратора Адміністраторів Надін Арквейл, Я подав скаргу тиць мені ця скарга була відмовленна тому що не було тайм-кодів на загальному форумі тобто скарзі хоча тайм коди були в самому відео на ютубі в описі що можна було так само переглянути, мені зробили зауваження що потрібні тайм-коди песпосередьньо з форума, потім я зробив перевидачу скарги тиць, і мені в тій скарзі по словам Рома Семеген відповіли
"Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Обріжте докази, де буде видно лише суть порушення гравця.
Якщо відео менше ніж 1 хвилина або понад 5 хвилин (виняток коротка ситуація, яка не потребує відео на 60 секунд, або довготривала ситуація, яку обрізати до 5 хвилин не можна для повного розуміння);"

Обрізати докази я не бачу сенсу томущо на то є чіткі тайм-коди де все чітко все розуміло видно, і все на форумі детально описано також з тими самими тайм-кодами, раніше в мене скарги з такими тайм-кодами приймали, на цьому моменті 2 моїх скарги було відхилено.. Я можу подати 3 скаргу на гравця також на тих осіб які порушували але я розумію якщо я подам 3 скаргу на скільки мені відомо по правилам та я сам переглядаю форум по іншим скаргам це буде ввжатись як злив клану, чого я робити не хочу а тільки щоб правильно винесли вердикт. Якщо 3 раз скарга буде відмовлена то мені буде погрожувати блокування аккаунту чого я не хочу і мені цього не потрібно, прошу детально розібратись в данній ситуації. Адміністрації приємної роботи та гарного і продуктивного дня!❤️

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1785787996360.png
1785787962736.png

5. Дата порушення: 03.08.2026 21:45(Рома Семеген) 03.08.2026 20:36 (Влад Вакула) PL Час

Останнє редагування:

Надін Арквейл

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
1,104
Реакції
546
Бали
675
Вітаю.

Переглянувши вашу скаргу та надані докази, встановлено, що суть ситуації на вашому відеозаписі починається з 05:25, тоді як сам запис триває 07:50. Відповідно, відео можна було обрізати, щоб його тривалість відповідала вимогам правил щодо подання доказів.
У зв'язку з цим порушень з боку адміністрації не виявлено.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі