Святослав Наконечний
Ст. Адміністратор | Центральна Україна [01]
Форма подачі скарги:
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Святослав Наконечний
- Суть скарги: Хочу подати оскарження щодо скарги, яку подав гравець Боб Криворізький(88299), оскільки ситуація була подана однобічно та вирвана з контексту.
Опис ситуації:
Я працюю в поліції, і під час виконання службових обов’язків ми затримали гравця Боб Криворізький(88299). У відповідь на це він почав провокувати нас у чаті, писати образливі, провокаційні та нецензурні повідомлення. Згодом я відповів йому фразою "нахyй не в модє", маючи на увазі, що подібна поведінка не є прийнятною на сервері, моя відповідь не мала на меті образити когось або порушити правила. Однак він сфотографував лише моє повідомлення, вирвавши його з контексту, та подав скаргу, хоча саме він спровокував конфлікт.
Прошу адміністрацію розглянути ситуацію повністю, враховуючи контекст та поведінку іншого гравця. Готовий прийняти відповідальність, якщо буде доведено, що я порушив правила, але вважаю, що покарання має бути справедливим і стосуватися обох сторін конфлікту.
Дякую за увагу!
З повагою, Святослав Наконечний - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...еадекватні-висловлювання.261028/#post-1070110
- Дата походження: 15.02.2025