Розглянуто Оскарження та вибачення // Для вищої адміністрації або керівництва Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вітaлій Харрісон

Де ти береш гроші? В тумбочкє!
Реєстрування
9 Лют 2024
Дописи
12
Реакції
6
Бали
3
"Нікнейм адміністратора: -
Особистий нікнейм: Віталій Харрісон
Суть скарги: Доброго вечора шановна адміністрація "Ukraine GTA" прошу розглянути мою скаргу прошу зняти блокування на ігровому акаунті або зменшити термін покарання Nickname: Віталій Харрісон вибачте , що використовував сторонні файли на "Ukraine GTA" на 04 Сервері "Північна Україна" ,
приношу свої вибачення та хочу сказати , що більше такого не повториться я вам цього обіцяю я в блокуванні від 16.01.24 уже більше місяця в блокуванні та обдумав свої помилки , я дуже жалію що я так зробив але шкоди гравцями я не наносив та я бажаю продовжувати гру на чудовому українському RP проекті та продовжувати свою ігрову історію на 01 сервері "Центральна Україна" тому що я займав тут високі посади такі як: Лідер , Адміністратор , Заступник Лідера та навіть Лідер неоф.організації
Прошу зняти блокування або зменшити термін покарання на 01 Сервері "Центральна Україна" якщо бажаєте можете навіть зробити очистку ігрового майна тільки прошу залиште ігровий LVL тому , що я на цьому проекті грав майже від відкриття проекту
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

1708851408839.png
Дата походження: Блокування ігрового акаунта із 16.01.24 , а дата подання скарги: 12.03.24

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі